👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Czytam te wasze polityczne wysrywy i sprawa dla mnie przedsiębiorcy i legalnie prowadzącego dużą firmę wygląda tak. Z roku na rok coraz drożej, wyższe opłaty podatki i cała reszta, z roku na rok coraz mniej się zostaje, więc czy rządzili jedni czy drudzy nie zmienia się nic,a moja firma ma już 15 lat więc wiem co piszę. Więc rodacy nie dajmy się im skłócać bo to tylko o to chodzi. Pozdrawiam wszystkich
Kriski napisał/a:
Faszyści?
zabolalo dupsko ze wasze marsze sciagaja debili swirow agresywnych zasciankowcow idacych w pierwszym szeregu
boli dupsko ze to wy dzielicie kraj wycierajac flaga swoje tepe mordy
[ Dodano 2024-11-11, 20:35 ]
700_LTA napisał/a:
Kwik lewarów bezcenny, ciekawe co za rok wymyślą.
kolejny jbany malpolud robisz pod siebie a patriota z ciebie zaden co najwyzej dbil ktorym sie steruje
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie