👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jak patrze co odpiedala tusk z tą bandą to też mam ochotę być w takim stanie
Kriski napisał/a:
Faszyści?
żadni normalni ludzie nei chodzą na te marsze. 11 listopada został przejęty przez patologię.

Geraldinio napisał/a:
.....uchylane masowo imunistety, ...
Czy te "masowo uchylane immunitety" są teraz w Twoim pokoju?
Kriski napisał/a:
Faszyści?
Nie zesraj się z tą flagą. Rodziny z dziećmi nie stanowią tam nawet 3%.
Masz tak samo zryty beret jak ci, którzy twierdzą, że granice przekaczają tylko Kobiety i dzieci. Ta sama analogia jest do marszu.
Najgorsze, że jeszcze debile cię za to propsują.
RoundUp94 napisał/a:
Pzecież tam są sami pisowcy.
chciałeś napisać samo gówno narodowe
Lepszy hit, włączcie sobie tvp. Był syf za PiSu, teraz jest syf za PO... Dziennikarka Sznepfowa rozmawia z gościem i on mówi, że jak Orban ma marzenia i chętkę na tereny na wschodzie, do Karpat - jak za ich starych dobrych czasów, to można przypuszczać, że Kaczyński z nim kolaborował i chciał zagarnąć dla Polski Zakarpacie od Ukrainy 😂
Świetnie, na Kremlu brawo biją, a ty się nikt nie spodziewał, że ruzzia today będzie na tvp i to z naszych podatków...
Świetnie, na Kremlu brawo biją, a ty się nikt nie spodziewał, że ruzzia today będzie na tvp i to z naszych podatków...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie