Głupi amerykanie.
Zamiast sp🤬alać mogła nakręcić dokładnie atak bizonka.
Zamiast sp🤬alać mogła nakręcić dokładnie atak bizonka.

typowe amerykańskie grube cioty !!!
na ten kraj powinny być robione naloty dywanowe
na ten kraj powinny być robione naloty dywanowe

Bizonek jest samotny, a baba wygląda jak krowa.
Widzisz źdźbło w oku bliźniego, a belki w swojej dupie nie zauważasz.
podpis użytkownika

Widzisz źdźbło w oku bliźniego, a belki w swojej dupie nie zauważasz.

Co to k🤬a jest "pokamerować"?! Skończcie z tym "kamerowaniem" do c🤬ja.

P🤬licie: "głupi amerykanie", "cioty", "grubasy". Tylko dlatego, że macie to wpojone przez kogoś do waszej ograniczonej mózgownicy, a w każdym kraju znajdzie się jakiś bezmyślny idiota. Nawet w Polsce:
sadistic.pl/turysci-kontra-zubr-vt12823.htm
@up
to, że w Polsce też zdarzają się debile nie zmienia faktu, że ta amerykanka ma naj🤬e w głowie
to, że w Polsce też zdarzają się debile nie zmienia faktu, że ta amerykanka ma naj🤬e w głowie

amrashs napisał/a:
@up
Nie ma co generalizować, a napisałem tak, bo trzeba mieć zdrowo naj🤬e żeby rzucać butelką w bizona po to, żeby zwrócić jego uwagę.

Virdos napisał/a:
w każdym kraju znajdzie się jakiś bezmyślny idiota. Nawet w Polsce
Nie tak dawno w tym kraju ujawniło się ich aż 47%...

Virdos napisał/a:
P🤬licie: "głupi amerykanie", "cioty", "grubasy". Tylko dlatego, że macie to wpojone przez kogoś do waszej ograniczonej mózgownicy, a w każdym kraju znajdzie się jakiś bezmyślny idiota. Nawet w Polsce:
Chciałbym zauważyć jedną, podstawową różnicę między zachowaniem polaków, a tych głupich, wstrętnych i grubych Amerykanów. Na filmiku, do którego dałeś link, Polacy zaczepiali ŻUBRA. Jeśli zaś chodzi o filmik wyżej, to nawet najgłupszy polak wie, że do bizonów się nie podchodzi.

Up@ Dlaczego "Amerykanów" napisałeś z dużej litery, a "Polaków" już nie?

Virdos napisał/a:
Up@ Dlaczego "Amerykanów" napisałeś z dużej litery, a "Polaków" już nie?
Bo jestem Ż🤬dem