👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To jest starsze od mojej poprzedniej dziewczyny czyli ma co najmniej 8 lat.
Syn_Milionera napisał/a:
@up, 7 latka to jeszcze nie dziewczyna.
kim ty jesteś żeby wybierać jej płeć
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Jedt tak głupi jak pedalarze błądzący w gąszczu przepisów ruchu drogowego

Nigdy nie zaufam kobiecie jeśli chodzi o wiek... Moja żona od lat każe stawiać 18 świeczek na urodzinach... Sam już nie wiem ile ona ma lat.
smc napisał/a:
Nigdy nie zaufam kobiecie jeśli chodzi o wiek... Moja żona od lat każe stawiać 18 świeczek na urodzinach... Sam już nie wiem ile ona ma lat.
Żona? To ty elgiebeteqwertyuiop jesteś?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie