📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:27

Jeden Angol co ma odwage zerwać palestynska szmate.
A wy jakbyscie reagowali jakby ktoś chciał wam wieszać na waszej ulicy terrorystyczny symbol? W Polsce na szczęście nie ma kto takich wieszać a tym bardziej bronić.
A wy jakbyscie reagowali jakby ktoś chciał wam wieszać na waszej ulicy terrorystyczny symbol? W Polsce na szczęście nie ma kto takich wieszać a tym bardziej bronić.
@darek1234
Ojeju, aż się wzruszyłem
P.S. czyli mam rozumieć, że nie popierasz ukraińskich starań o zachowanie granic i oczyszczenie terytorium z ruskiej mniejszości? Czy może jednak jesteś hipokrytą?
Ojeju, aż się wzruszyłem

P.S. czyli mam rozumieć, że nie popierasz ukraińskich starań o zachowanie granic i oczyszczenie terytorium z ruskiej mniejszości? Czy może jednak jesteś hipokrytą?

tomnbb napisał/a:
To bardzo ciekawe co piszesz.

mit2 napisał/a:
@darek1234
Ojeju, aż się wzruszyłem
Dobrze, że się wzruszyłeś. Nie było czyszczenia terytorium Ukrainy z ruskiej mniejszości, to jakiś fałsz. Po 2014 roku zmieniło się tylko nastawienie do kacapów i wiem, że teraz serdecznie ich Ukraińcy nienawidzą. Moje poglądy są jak w piosence, ale znam też dokonania kacapów na naszych rodakach więc będę trzymał stronę każdego kogo ruski bandyta napadnie
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie