Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Idiota niszczy przystanek
Pantilion • 2018-12-20, 6:02
Szkoda, że łba mu nie uj🤬o

podpis użytkownika

"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"
Zgłoś
Konto usunięte 2018-12-20, 6:05 1
Idiota mówisz? A może to jest performer
Zgłoś
Konto usunięte 2018-12-20, 6:17 7
chili-chili napisał/a:

Idiota mówisz? A może to jest performer

To jest gimbus w rurkach.
Zgłoś
pochminick 2018-12-20, 7:12 14
@up
Raczej głupi luj, co pensa w życiu pracą nie zarobił.
Zalecana terapia: gruby wp🤬l plus przymusowe ciężkie roboty w celu pokrycia szkód oraz kosztów dochodzenia, sądowych etc.
Zgłoś
traf 2018-12-20, 7:55 3
według mnie to jednak performer ukazujący życie za szybą która zatrzymuje jego odczucia
Zgłoś
mygyry 2018-12-20, 7:57 10
Dobrze, że ziomki nagrały i opublikowały w sieci, mogę być spokojny, że go znajdą i za to zabuli
Zgłoś
Tur 2018-12-20, 8:43
Zwrócenie hajsu za szybę nic go nie nauczy bo i tak pewnie zapłaci matka albo ojciec. Powinien zapłacić i pomagać przy zamontowaniu nowej szyby, może wtedy nauczyłby się szanować dobra publiczne.

podpis użytkownika

Jak masz pecha to masz pecha i kłopotów kupę, złamiesz sobie kiedyś palca podcierając dupę.
Zgłoś
~Velture 2018-12-20, 8:48 1
@up
Ta zabuli... Tatuś i mamuś zapłacą a synuś tylko się nauczy, że jego czyny nie mają żadnych konsekwencji.

Mnie to bawi jak na wyp🤬dowach widzę rozj🤬e przystanki autobusowe. Przecież nie robi tego ktoś spoza miejscowości. Nie przyjeżdża nikt specjalnie z warszawy, gdańska, łodzi, poznania czy tam k🤬a białej podlaskiej aby rozp🤬olic przystanej na zadupiu.
Robią to ci k🤬a którzy z tego korzystają.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
Tur 2018-12-20, 9:18 1
Velture napisał/a:

@up
Ta zabuli... Tatuś i mamuś zapłacą a synuś tylko się nauczy, że jego czyny nie mają żadnych konsekwencji.

Mnie to bawi jak na wyp🤬dowach widzę rozj🤬e przystanki autobusowe. Przecież nie robi tego ktoś spoza miejscowości. Nie przyjeżdża nikt specjalnie z warszawy, gdańska, łodzi, poznania czy tam k🤬a białej podlaskiej aby rozp🤬olic przystanej na zadupiu.
Robią to ci k🤬a którzy z tego korzystają.

Nie do końca jest jak piszesz. Jeśli chodzi o przystanki to popatrz sobie czasem przystanek na zadupiu gdzie 5 domów i same dziadki żyją a tam szyby wybite i sprajem nazwa klubu z dupnej ligi wymalowana na pół ściany Czasem właśnie najezdne barany zniszczą bo przecież oni tu nie mieszkają im to się nie przyda. Pijana dzicz co z meczów wraca. Kiedyś pod Kraśnikiem widziałem jak ich policja otoczyła jak z meczu wracali wynajętymi busami i uciekali po nocy w pola. Wyglądało jak polowanie na zające

podpis użytkownika

Jak masz pecha to masz pecha i kłopotów kupę, złamiesz sobie kiedyś palca podcierając dupę.
Zgłoś
Profx5015 2018-12-20, 16:24
Proponuję poprawczak, może coś pomoże
Zgłoś
miszczp4telni 2018-12-20, 18:32
Za wandalizm zawsze c🤬j w dupę..
Zgłoś
KANIBAL22 2018-12-20, 20:50 1
tez kiedys probowalem roz🤬bac taka szybe na przystanku po pijaku kamieniem wielkosci piesci rzucilem z jakichs 5 metrow kamien sie odbil od tej szyby i przelecial mi kolo glowy nie wiem z czego ta szyba byla ale malo braklo a bym mial cala morde skasowana
Zgłoś
mateuszsadoltzr 2018-12-21, 3:20
A potem matka takiego śmiecia stoi o piątej rano czekajac na pks do pracy w grudniu, -20 i marżnie
Zgłoś
Takafura 2018-12-21, 8:13
Wszystko przez to że używa sie "bezpiecznych" szyb czyli hartowanych. Gdyby była zwyczajna to odłamki mogły by go zabić.
Zgłoś
Siberian_Meat_Grinder 2018-12-21, 18:42
K🤬a mać - to samo jest u mnie w mieście w każdy sobotni wieczór. Sk🤬ysyny j🤬e ... gdy wychodzę w niedzielę rano z psem, to aż przykro patrzeć na ogrom pustogłowia polskiego kwiatu społeczeństwa.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie