👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niewiarygodne, po prostu k🤬a niewiarygodne. Szkoda, że płyn z rurki nie ma jakiejś domieszki kwasu.

Ten płyn wystrzelił na niego jak pedofil na 5 letnią dziewczynkę

Jesus are U kidding me, God dammit Jack- najbardziej hamerykańska wymowa w dziejach. A filmik powinien promować selekcje naturalna.
To nie żarty ślepia popalone , mógł przez głupotę oślepnąć . Patyczki zawierają w swym składzie nadtlenek wodoru
który jest bardzo niebezpieczny i żrący
który jest bardzo niebezpieczny i żrący
Do tego kolory to nie tylko zielony, ale i czerwony, niebieski, pomarańczowy, żółty i wiele wiele innych

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie