Cymbał nie umie zatankować.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:35
Ojciec sprzedał Zaporożca - po tygodniu dzwoni nowy właściciel 18-latka i pyta gdzie jest wlew paliwa bo razem z pracownikiem CPN nie doszli do tego
@Hranipex
Czasem wąż nie daje się rozciągnąć, np. zimą na dużym mrozie jest twardy jak chleb z biedry, wtedy (jako że często mi się po prostu nie chce go wysmerfowywać zza dystrybutora) wjeżdżam tyłem i szach.
Czasem wąż nie daje się rozciągnąć, np. zimą na dużym mrozie jest twardy jak chleb z biedry, wtedy (jako że często mi się po prostu nie chce go wysmerfowywać zza dystrybutora) wjeżdżam tyłem i szach.
Wy sie smiejscie ale kiedys jechalem z kolegą w pracy w delegację skoda Fabia jeśli dobrze pamiętam i tam był taki korek od wlewu że we dwójkę straciliśmy parę minut na otworzenie go
@Hranipex
No rzeczywiście, ostatnio bywają mrozy +11 st.C.
Jeszcze nie dawno w górach na Podhalu bywało tak, że szło na lodzie pokrywającym szybę skrobaczki zedrzeć.
No rzeczywiście, ostatnio bywają mrozy +11 st.C.
Jeszcze nie dawno w górach na Podhalu bywało tak, że szło na lodzie pokrywającym szybę skrobaczki zedrzeć.
Kiedyś mi zamarzła klapka od wlewu paliwa i myślałem, że o to chodzi gościowi na nagraniu... A jednak jest kompletnym idiotą.
Tak to jest jak cebulaki nigdy samochodu z salonu nie miały... To drą łacha z gościa, który właśnie z salonu przyjechał i spotyka się z tak przyziemnym problemem jak tankowanie nowego dyliżansu... Ale żeby to wiedzieć, to trzeba sobie kupić coś innego niż "nowiuśkie E36" albo "Passat B5"...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie