Następny który "śpiewa" do niezauważonej kamery
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2009-12-07, 18:44
@linekk
nie popisales sie inteligencja, wracaj do manieczek
konto usunięte
2009-12-07, 19:14
Manieczki to nie techno, uprzedzam.
konto usunięte
2009-12-07, 19:19
bolszewik, Freaqs, dobrze, że wy nią świecicie. Manieczki i tego typu muza(?) jest u mnie w kategorii nietolerowanych na drugim miejscu, zaraz po kłinach.
No jastne, jeden kretyn napisal ze Queen to gowno i zaraz zaczynaja sie sprzeczki co lepsze.. Fani Queen, badzcie madrzejsi i dajcie mu spokoj ;D
konto usunięte
2009-12-07, 19:41
GorillazxD, poczytaj pkt. 6 zasad pisania postów.
konto usunięte
2009-12-07, 20:16
temu z drugiego filmu chyba koza ząbki wyp🤬ziała
bolszewik napisał/a:
nie popisales sie inteligencja, wracaj do manieczek
A co ma inteligencja do gustu muzycznego?
eee tam, queen jest w pyte kuul
Oj W PYTE kuul było i to jak w pyte! Na coś Mercury w końcu wykitował
Ale pomijając gusta, muza to ponadczasowa, więc czy ktoś słucha manieczek, czy szatanów tak czy siak powinien to znać.
co do polskiego filmiku to jest takie powiedzenie "cham ze wsi wyjdzie, ale wieś z chama nigdy"
johnyMiost napisał/a:
"cham ze wsi wyjdzie, ale wieś z chama nigdy"
I tak powstała Warszawa
konto usunięte
2009-12-08, 22:55
yarzapp napisał/a:
I tak powstała Warszawa
Genialne
A co do tej kłótni to wyluzujcie. Nie każdy słucha czego słucha, a to że The Queen jest jednym z zespołów wszechczasów to inna sprawa.