Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2009-12-08, 23:04
WaszMiso napisał/a:

Nie każdy słucha czego słucha

No faktycznie
Zgłoś
Konto usunięte 2009-12-09, 0:51
te "nie" mi się wkradło
Zgłoś
yarzapp 2009-12-09, 1:08
Ale fajnie to zabrzmiało

podpis użytkownika

Hodowla Owczarków Niemieckich Długowłosych WILCZE SERCE,
Stabłowicka 131, 54-062 Wrocław, tel. 607828984
Zgłoś
konował 2009-12-09, 15:38
WlodaRR ta bo każdy gówna musi słuchać bez obrazy ale wyp🤬alaj robić widelce z plastiku bo jesteś c🤬je ;]
Zgłoś
Konto usunięte 2009-12-09, 20:01
Modliszka napisał/a:

chyba,

Co za zj🤬y koleś .

teraz dzieciaki mają inne możliwości, technika zap🤬la do przodu więc i formy rozrywki są inne niż te za czasów naszej młodości.
teraz tak komentujesz, a ciekawe co sama byś odp🤬lała, gdybyś była dziś w wieku tego dzieciaka.

(ten pan bezzębny z media markt to oczywiście debil jak c🤬j - tego raczej nikt nie neguje; odnoszę się do pierwszego filmiku)

sumując krótko - zapomniał wół jak cielęciem był.
Zgłoś
Konto usunięte 2009-12-09, 20:24
konował zapal sobie chłopie melisę na uspokojenie
Zgłoś
Modliszka 2009-12-09, 20:35
koko.szatan napisał/a:

teraz dzieciaki mają inne możliwości, technika zap🤬la do przodu więc i formy rozrywki są inne niż te za czasów naszej młodości.
teraz tak komentujesz, a ciekawe co sama byś odp🤬lała, gdybyś była dziś w wieku tego dzieciaka.

(ten pan bezzębny z media markt to oczywiście debil jak c🤬j - tego raczej nikt nie neguje; odnoszę się do pierwszego filmiku)

sumując krótko - zapomniał wół jak cielęciem był.

Koko wydaje mi się że bardzo bliskie jest Ci to zachowanie skoro tak bronisz tego dzieciaka. Nie podobają mi się takie akcje i jest tak jak napisałam. Nie trawie głupich pytań co by było gdybyś Ty miała tyle lat Mam tyle ile mam i nie odp🤬lam .

podpis użytkownika

Jak upadnę to wstanę- a wtedy Ty masz przej🤬e !!!

Zgłoś