pewnie uciekła z jakiegoś lochu i nie wie do czego służy kibel. trzeba ją złapać zanim stanie się jej krzywda.
PS: to nie moja niewolnica
PS: to nie moja niewolnica
Pusta może i jest jak kibel, ale waliłbym jak kloca.
A tak na serio to nie wiem czemu nazywać idiotką dziewuchę która sobie ciśnie beke w kiblu z koleżanką.
A tak na serio to nie wiem czemu nazywać idiotką dziewuchę która sobie ciśnie beke w kiblu z koleżanką.
Przynajmniej dziewcze ma pasje, realizuje się, przełamuje bariery, pokonuje słabości, jest kreatywna, ma otwarty umysł, jest pełna niebanalnych pomysłów, wyłamuje się ze schematu, wykorzystuje swój potencjał intelektualny
Można prosić o powtórkę?
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

qwerty123hwdp napisał/a:
To jest deska... nie kibel.
Nie ma cycków, nie ma piwa :/
No dobra mądralo, ale do czego Ty bijesz? Kto niby napisał, że to jest kibel? To, że robi TO w kiblu, nie znaczy, że nie może tego robić deską. A co do Twojej drugiej części wypowiedzi to jestem z Tobą, chociaż piwko chyba postawiłem, bo z figury niezła rakieta
Daj spokój biednym zwierzętom, one nie mają mózgu takiego, jakim dysponują ludzie.
podpis użytkownika
Wchodzę na sadola żeby sobie zwalić
orginalna nazwa filmiku z facebuczka co kobiety robia tyle czasu w wc