Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
lysymisio6969 2025-04-23, 18:46 3
czy ona myślała, że donniczka ebie ją w coś innego niż gowa?
Zgłoś
Madzia123 2025-04-23, 19:32 4
lysymisio6969 napisał/a:

czy ona myślała, że donniczka ebie ją w coś innego niż gowa?

Brak jakiej kolwiek składni spróbuj jeszcze raz.
Zgłoś
Bestia_z_cricolandu 2025-04-23, 19:38 20
Madzia123 napisał/a:

Brak jakiej kolwiek składni spróbuj jeszcze raz.

Przed wytykaniem komuś błędów lepiej upewnić się że samemu się ich nie zrobiło. 🙂
Zgłoś
SADOL.PL 2025-04-23, 20:30 2
Co to było na końcu - osioł w godach, kolejowe koła o szyny czy hamulce w rowerze?
Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-04-23, 20:31 6
K🤬a przełom! 💪🏻 Panowie uwaga:

Zmywara sama zdiagnozowała u siebie jakiś error i próbuje przywrócić sobie ustawienia fabryczne!

Co prawda jeszcze nieporadnie i nieudolnie, ale to i tak progres. 😁
Zgłoś
stampante 2025-04-23, 20:45 3
Co to k🤬a jest?
Zgłoś
Egzekutorka 2025-04-23, 20:48 2
Nie wyszło. Powinno rozbić jej ten durny łeb

podpis użytkownika

I'm fucking crazy but I'm free
Zgłoś
Mors_Nigra 2025-04-23, 20:49 3
Głupi, bezmyślny worek mięsa na spermę. Rzygać się chce. O niczym nie myśli, o ludziach którzy będą musieli to sprzątać też i tylko do jednego się nadaje. Powinni dla takich zrobić specjalne obozy rozrodcze i je tam siłą trzymać, żeby to swoją głupotą nie zatruwało reszty społeczeństwa, ale jednak do czegoś się nadało.

podpis użytkownika

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
Konto usunięte 2025-04-23, 20:49
Pajonka chciala strzepnac
Zgłoś
Okrutnik6 2025-04-23, 20:51 3
Egzekutorka napisał/a:

Nie wyszło. Powinno rozbić jej ten durny łeb

Patrząc na jej działania stwierdzam, że jest całkiem spora szansa, że następnym razem to nadrobi, oby tylko był wówczas przy niej ktoś kto to uwieczni żebyśmy mogli to obejrzeć na hardzie.
Zgłoś
Egzekutorka 2025-04-23, 20:56 4
Mors_Nigra napisał/a:

Głupi, bezmyślny worek mięsa na spermę. Rzygać się chce. O niczym nie myśli, o ludziach którzy będą musieli to sprzątać też i tylko do jednego się nadaje. Powinni dla takich zrobić specjalne obozy rozrodcze i je tam siłą trzymać, żeby to swoją głupotą nie zatruwało reszty społeczeństwa, ale jednak do czegoś się nadało.

Ja bym to raczej zabiła zanim złoży jaja i tak już dość melepet, półmózgów, kałmuków i innej patologii jest na świecie. Po co to rozmnażać 🤷

[ Dodano 2025-04-23, 21:00 ]
Okrutnik6 napisał/a:

Patrząc na jej działania stwierdzam, że jest całkiem spora szansa, że następnym razem to nadrobi, oby tylko był wówczas przy niej ktoś kto to uwieczni żebyśmy mogli to obejrzeć na hardzie.

Dokładnie, dobry kamerzysta to podstawa

podpis użytkownika

Zgłoś
Mors_Nigra 2025-04-23, 21:01 1
Egzekutorka napisał/a:

Ja bym to raczej zabiła zanim złoży jaja i tak już dość melepet, półmózgów, kałmuków i innej patologii jest na świecie. Po co to rozmnażać 🤷

To pójdźmy na kompromis, zbadać takiego tłuka genetycznie, pod każdym kątem, czy nadaje się, czy nie, czy to geny, czy kwestia wychowania, a raczej jego braku i sprawdzić czy do Ubojni, czy do Obozu Rozrodczego ku Chwale Ojczyzny i Narodu, ORCHON, ew ORkCHOiN.

Kierwa, pół żartem pół serio mówiłem, bardziej serio, niemniej jednak, ale widzę, że ja tu gotuję coś konkretnego!

[ Dodano 2025-04-23, 21:06 ]
Shaolin_Majster napisał/a:

K🤬a przełom! 💪🏻 Panowie uwaga:
Zmywara sama zdiagnozowała u siebie jakiś error i próbuje przywrócić sobie ustawienia fabryczne!
Co prawda jeszcze nieporadnie i nieudolnie, ale to i tak progres. 😁

A w koło wciąż są typy, co nie wierzą w ewolucję. A tu proszę, dzieje się na naszych oczach. Może nadejdzie taki dzień, że ten gatunek stanie się równy człowiekowi.

podpis użytkownika

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
Egzekutorka 2025-04-23, 21:08 1
Mors_Nigra napisał/a:

To pójdźmy na kompromis, zbadać takiego tłuka genetycznie, pod każdym kątem, czy nadaje się, czy nie, czy to geny, czy kwestia wychowania, a raczej jego braku i sprawdzić czy do Ubojni, czy do Obozu Rozrodczego ku Chwale Ojczyzny i Narodu, ORCHON, ew ORkCHOiN.
Kierwa, pół żartem pół serio mówiłem, bardziej serio, niemniej jednak, ale widzę, że ja tu gotuję coś konkretnego!

Daj spokój, po co teren zajmować, pieniądze wydawać na jakieś placówki dla debilek i debili jak mogą wykończyć się sami

podpis użytkownika

Zgłoś
fasi34 2025-04-23, 21:26
Czy tylko ja słyszałem jebitne echo???
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie