Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
BigCohones 2019-10-18, 9:57 1
J🤬y leniwiec..... Coś mu kazało zejść z drzewa, zamiast powisieć i p🤬lić wszystko.
Zgłoś
McQurwa 2019-10-18, 10:18 44
To zależy gdzie spacerujesz?

w Polsce:

podpis użytkownika

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
ArmagedON88 2019-10-18, 13:27 3
co to za zwierz
Zgłoś
T................3 2019-10-18, 13:27 1
ArmagedON88 napisał/a:

co to za zwierz

Ja, wracający w niedzielę nad ranem po imprezie. A tak serio, to serio? To leniwiec.
Zgłoś
giga92 2019-10-18, 13:48 3
Pierwsze pare sekund myślałem że to gollum zap🤬la
Zgłoś
głest 2019-10-18, 13:57 7
TB303 napisał/a:

Ja, wracający w niedzielę nad ranem po imprezie. A tak serio, to serio? To leniwiec.

Ten z oryginalnego materiału u góry, to prawdopodobnie leniwiec grzywiasty, choć kurewsko kiepskie światło i pewności mieć nie można... To endemit, czyli gatunek występujący na określonym, ograniczonym obszarze.

Natomiast kolega @McQurwa zaprezentował materiał z podgatunkiem leniwca menelastego (występującego w terenach zurbanizowanych) lub żulastego (w popegeerowskich regionach rolniczych) szeroko rozpowszechnionym szczególnie w wielu krajach postsowieckich.

Ponieważ lubią migrować (choć na ruchliwe nie wyglądają) stąd niepewność moja, co do rodzimego środowiska powyższego przedstawiciela...

Zgłoś
krakus1906 2019-10-18, 14:33 1
Jaki kraj taki leniwiec
Zgłoś
IOI 2019-10-18, 15:41
BigCohones napisał/a:

J🤬y leniwiec..... Coś mu kazało zejść z drzewa, zamiast powisieć i p🤬lić wszystko.

leniwce schodza z drzewa zeby sie wysrac
Zgłoś
luxpiotr 2019-10-18, 17:35 1
IOI napisał/a:

leniwce schodza z drzewa zeby sie wysrac

Dziwne, wygodniej chyba srać z gałęzi
Zgłoś
ArmagedON88 2019-10-18, 20:16
TB303 napisał/a:

to jestes cienki jak sik pajaka
Zgłoś
Palepan 2019-10-29, 2:22
La Chupakabra

El Chupakabra
Zgłoś