janlew napisał/a:
...jest to jakieś rozwiązanie
![]()
Rozwiązanie czego? "Problemu żydowskiego"?

nowynick napisał/a:
Przednia zabawa dla przedszkolaka. Trochę musztry jeszcze nikomu nie zaszkodziło.... no prawie.
nowynick napisał/a:
Problemu gniewu...
Tak byś chciał problem żydowski rozwiązać? A który niby?
Co prawda, bogaci żydzi z Ameryki, właśnie tak rozwiązali przy pomocy Niemiec, problem biednych żydów ze wschodu idących i kolaborujących z bolszewią.
Ale teraz, gdy jednak na nowo się pokochali, a i USrael mają za sobą, taka opcja nie wchodzi w grę.
Zresztą Masowe Mordy to nie po Bożemu i nie w zgodzie z cywilizacją Łacińską, a przynajmniej nie z naszą jej odmianą.
Tak robią właśnie judeobolszewicy, czy ludzie tego zakompleksionego półGoja Hitlera, no i tym podobne kreatury.

Ogólnie polecam moderatorów, wrzuciłem to samo gówno kilka miesięcy temu i z automatu zostałem wyj🤬y do sucharów a ten dostaje się na główną... Pomijam fakt że NIEKTÓRZY moderatorzy znaleźli internet w Laysach.
Taka potupajka. Tylko maszerować nie ma komu.
podpis użytkownika
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett

Ja p🤬le ten debil znów o żydach... janlew znajdź sobie w końcu kobietę i przestań p🤬lić głupoty...
janlew napisał/a:
Problemu gniewu...
Tak byś chciał problem żydowski rozwiązać? A który niby?
"problem żydowski" to jak dobrze wiesz typowy niemiecki volkizm. Napisałeś o rozwiązywaniu problemów... Oni nie mają normalnych pomysłów na rozwiązanie "problemów". Te j🤬e przygłupy (niemcy) chyba na nic mądrzejszego od wymordowania innych nacji wpaść nie potrafią...
dewastacjusz napisał/a:
Ja p🤬le ten debil znów o żydach... janlew znajdź sobie w końcu kobietę i przestań p🤬lić głupoty...
Ja p🤬le ten debil nawet nie zauważył że temat żydów, podjął nowynick
Zresztą na filmiku są zdaje się naziści, to ciekawe o czym lewactwo chciałoby rozmawiać. O tym jak wspaniałym prezydentem Słupska jest Biedroń, czy o macicy Grodźkiego?
janlew napisał/a:
Ja p🤬le ten debil nawet nie zauważył że temat żydów, podjął nowynick
Zresztą na filmiku są zdaje się naziści, to ciekawe o czym lewactwo chciałoby rozmawiać. O tym jak wspaniałym prezydentem Słupska jest Biedroń, czy o macicy Grodźkiego?
Naprawdę oceniasz ludzi w sposób, narodowiec/lewak? Nic pomiędzy tymi skrajnościami?