Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Igranie z falami
phrontch • 2018-11-07, 18:51
da Silva nie docenił potęgi wody, w związku z czym troszeczkę go sponiewierało. Uwaga: przeżył

podpis użytkownika

Gdzie zginęło moje minimum 1200 tematów?
Zgłoś
garota 2018-11-07, 19:16 11
Nie wiem, to takie dziwne. Mnie nikt nie uczył żeby nie zadzierać z morzem. Jakoś naturalnie wydaje mi się że taka dość spora ilość wk🤬ionego, spienionego żywiołu robi wystarczające wrażenie żeby człowiek sobie darował jakieś śmiechy chichy na ostrych kamieniach które tak miło rozp🤬olą głowę każdego kto sp🤬oli...no ale zapomniałbym. Toż to mózgi brazylijskie pełne samby i gówna która spływa z faweli.
Zgłoś
DzidaZawodnik 2018-11-07, 19:50 9
Fartuch j🤬y.
Zgłoś
GrzegorzToronto 2018-11-08, 10:09
Dla mnie spoko. Potrafił wykorzystać siłę która próbowała go zabić do powrót na stabilny grunt...
Zgłoś
Taszar92 2018-11-08, 14:19
j🤬y farciarz.. jak ja naj🤬y poszedłem do morza to mnie rozj🤬o całego o falochrony.. krwi tyle straciłem że myślałem że juz nie wyjde z tej wody
Zgłoś
Budrys2000 2018-11-08, 15:11 2
Bawić to się można c🤬ką, a nie wodą.
Choć oba żywioły równie zdradzieckie i niebezpieczne.
Zgłoś
cuurniprime 2018-11-08, 18:08 2
phrontch napisał/a:

Uwaga: przeżył

A to nie oglądam...
Zgłoś