Dobrze, że wkleiłeś. Zawsze to trochę świeżości na demotach będzie bo dzieciom się już czarnobiałe kończyły.
Moim zdaniem najlepsze ujęcia z drugiej wojny światowej:
Lądowanie na końcu (Hellcat?) miażdży. Warte zauważenia są też tabliczki w stylu "Uwaga, most pod ostrzałem" albo "W kraczasz do Niemiec, nie spoufalać się", które moim zdaniem maja sto razy większą moc ,niż fight dwóch nyga-gangsterów.
Polecam także całą serię Apokalipsa: II Wojna Światowa (leciało na Natgeo)
No i parę zdjęć, większość znana, może nie sadystyczne ale wg. mnie są wyp🤬oliste.
Lądowanie na końcu (Hellcat?) miażdży. Warte zauważenia są też tabliczki w stylu "Uwaga, most pod ostrzałem" albo "W kraczasz do Niemiec, nie spoufalać się", które moim zdaniem maja sto razy większą moc ,niż fight dwóch nyga-gangsterów.
Polecam także całą serię Apokalipsa: II Wojna Światowa (leciało na Natgeo)
No i parę zdjęć, większość znana, może nie sadystyczne ale wg. mnie są wyp🤬oliste.

podpis użytkownika
Veni Vidi Vyiebane

2 wojna światowa była "piękna". Ciekawszej już nie będzie, idealna równowaga wkładu człowieka i techniki. Dzisiaj wystarczy k🤬a przycisk hehe : )

kicus92 napisał/a:
czym k🤬a robione były te zdjęcia?! Długopisem?!
one były robione twoim ryjem a wiesz czemu? bo nie ma dzemu! A wiesz czemu nie ma dzemu? Bo śliwki robaczywki! A wiesz czemu śliwki robaczywki? Bo robaczki wp🤬laczki! A wiesz czemu robaczki wp🤬laczki? BO JESTEŚ DEBILEM!!!
a foty zajebiste II wojna była piękna w swojej tragiczności
Cytat:
one były robione twoim ryjem a wiesz czemu? bo nie ma dzemu! A wiesz czemu nie ma dzemu? Bo śliwki robaczywki! A wiesz czemu śliwki robaczywki? Bo robaczki wp🤬laczki! A wiesz czemu robaczki wp🤬laczki? BO JESTEŚ DEBILEM!!!
...
Nie wiem kto jest głupszy: debilny prowokator, czy debil dający się sprowokować :|