📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Początkowe kadry to Gdańsk.
W 0:07 i 0:17 widać budynek poczty.
W 0:07 i 0:17 widać budynek poczty.
tak naprawdę to 80 % tego filmu to czarno biały film -po koloryzowany wiem bo właśnie tym się zajmuje
pracowalem np nad apokalipsa Hitlera która czasami puszczają na bbc Knowlege
pracowalem np nad apokalipsa Hitlera która czasami puszczają na bbc Knowlege

Taki filmik powinien być puszczany na każdej lekcji historii!
Od razu większe zainteresowanie tematem by było
Od razu większe zainteresowanie tematem by było

lazybone napisał/a:
Panowie. O muzyke chcialbym jeszcze zapytac... zna ktos?
Klimatem przypomina utwory Hansa Zimmera.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie