Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:27
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
LxDead 2013-06-07, 23:55 6
Piwo daję w ciemno mając nadzieję że będzie jakaś parada szwabska w Berlinie.
~edit

Cholera... przeliczyłem się Ale materiał na piwo zasłużył.
Wtedy walki powietrzne to było coś. To czy przeżyjesz i zabijesz wroga czy nie zależało od twoich umiejętności teraz wszystko skomputeryzowane..
Zgłoś
zsakuł 2013-06-07, 23:59 3
zajebiście się to ogląda, browar
Zgłoś
dareqq 2013-06-08, 0:10 4
LxDead napisał/a:

Piwo daję w ciemno mając nadzieję że będzie jakaś parada szwabska w Berlinie.
~edit

Cholera... przeliczyłem się Ale materiał na piwo zasłużył.
Wtedy walki powietrzne to było coś. To czy przeżyjesz i zabijesz wroga czy nie zależało od twoich umiejętności teraz wszystko skomputeryzowane..

Specjal dla Ciebie kolego
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-08, 0:59 8
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
przepon 2013-06-08, 1:10 3
socjalmmv napisał/a:

Jak dla mnie smutny filmik ponieważ przez czyny zwykłych jednostek, czyt. hitler, stalin - zwykli ludzie tacy jak my ...

... kibicujący tym samym drużynom, jedzący te same płatki na śniadanie.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-08, 2:11 1
Piękne, cudowne, fantastyczne!
Każdy spedalony dzieciak powinien to przeżyć choć przez jeden dzień, choć wątpię żeby przeżyli!
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-08, 4:28 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-08, 4:44
Zajebisty, ciekawy filmik. Oby więcej takich
Zgłoś
Taumantis 2013-06-08, 8:06
Macie w hd?
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-08, 8:36
O ku*wa ! A ja cały czas myślałem, że dawniej świat i życie było czarno-białe !
Zgłoś
firer 2013-06-08, 9:01 4
Z jednej strony piękne (fajny montaż scen i muza) z drugiej przerażające. Niestety historia lubi się powtarzac...
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-08, 9:35 10
[/img]
Zgłoś
RockyWood 2013-06-08, 9:47 13
ja mam dobrą wiadomość - z kolejnej wojny światowej wszystkie filmiki będą w kolorze, ba - większość będzie w full-hd
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-08, 10:06
W kolorze jest to jeszcze bardziej przerażające
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem