Trochę historii w kolorze
Źródło: Liveleak
podpis użytkownika
Każdy, kto podporządkowuje się niesprawiedliwemu prawu, ponosi odpowiedzialność za to wszystko, co jest tego konsekwencją. Toteż jeżeli prawo i sprawiedliwość są w konflikcie, musimy wybrać sprawiedliwość i nieposłuszeństwo wobec prawa.
Piwo daję w ciemno mając nadzieję że będzie jakaś parada szwabska w Berlinie.
~edit
Cholera... przeliczyłem się

Ale materiał na piwo zasłużył.
Wtedy walki powietrzne to było coś. To czy przeżyjesz i zabijesz wroga czy nie zależało od twoich umiejętności teraz wszystko skomputeryzowane..
podpis użytkownika
Najpierw cię ignorują.
Potem śmieją się z ciebie.
Później z tobą walczą.
Później wygrywasz
zajebiście się to ogląda, browar
podpis użytkownika
You're Never Fully Dressed Without a Smile
LxDead napisał/a:
Piwo daję w ciemno mając nadzieję że będzie jakaś parada szwabska w Berlinie.
~edit
Cholera... przeliczyłem się
Ale materiał na piwo zasłużył.
Wtedy walki powietrzne to było coś. To czy przeżyjesz i zabijesz wroga czy nie zależało od twoich umiejętności teraz wszystko skomputeryzowane..
Specjal dla Ciebie kolego
podpis użytkownika
Każdy, kto podporządkowuje się niesprawiedliwemu prawu, ponosi odpowiedzialność za to wszystko, co jest tego konsekwencją. Toteż jeżeli prawo i sprawiedliwość są w konflikcie, musimy wybrać sprawiedliwość i nieposłuszeństwo wobec prawa.
Konto usunięte
2013-06-08, 0:59
Przytoczę słowa W. Churchill'a "Demokracja to najgorszy system, ale nie wymyślono nic lepszego". Ta demokracja doprowadzi do III WŚ jak i zagłady naszej planety. Jak dla mnie smutny filmik ponieważ przez czyny zwykłych jednostek, czyt. hitler, stalin - zwykli ludzie tacy jak my, cierpią niewinni. Wojna od tysięcy lat jest nie odłącznym elementem naszej historii, lecz wtedy jeszcze nie wynaleziono broni masowego rażenia. Jestem pewien w 90%, że za mojego życia powstanie konflikt między koalicjami posiadającymi bomby atomowe. Przede mną jeszcze z około 50 lat, nie jestem w stanie sobie wyobrazić nawet tego co się przez pół wieku będzie działo na tej malenkiej planecie. Może jakiś fallout powstanie, wiem p🤬le smęty lecz zauważcie, że jest to całkiem możliwe.
socjalmmv napisał/a:
Jak dla mnie smutny filmik ponieważ przez czyny zwykłych jednostek, czyt. hitler, stalin - zwykli ludzie tacy jak my ...
... kibicujący tym samym drużynom, jedzący te same płatki na śniadanie.
podpis użytkownika
"Człowiek człowiekowi żeli papą..."
Konto usunięte
2013-06-08, 2:11
Piękne, cudowne, fantastyczne!
Każdy spedalony dzieciak powinien to przeżyć choć przez jeden dzień, choć wątpię żeby przeżyli!
Konto usunięte
2013-06-08, 4:28
To będzie jedyny świat, który będą widzieć sz🤬i. Czekamy tylko na wodza.
Konto usunięte
2013-06-08, 4:44
Zajebisty, ciekawy filmik. Oby więcej takich
Macie w hd?
podpis użytkownika
translator taumantis'a
#ziemniak# - wypi***alaj
#malina# - Ch ci w D
#rzeżączka# - Twoja stara to K
Konto usunięte
2013-06-08, 8:36
O ku*wa ! A ja cały czas myślałem, że dawniej świat i życie było czarno-białe !
Z jednej strony piękne (fajny montaż scen i muza) z drugiej przerażające. Niestety historia lubi się powtarzac...
Konto usunięte
2013-06-08, 9:35
ja mam dobrą wiadomość - z kolejnej wojny światowej wszystkie filmiki będą w kolorze, ba - większość będzie w full-hd
Konto usunięte
2013-06-08, 10:06
W kolorze jest to jeszcze bardziej przerażające