📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Piwo daję w ciemno mając nadzieję że będzie jakaś parada szwabska w Berlinie.
~edit
Cholera... przeliczyłem się
Ale materiał na piwo zasłużył.
Wtedy walki powietrzne to było coś. To czy przeżyjesz i zabijesz wroga czy nie zależało od twoich umiejętności teraz wszystko skomputeryzowane..
~edit
Cholera... przeliczyłem się

Wtedy walki powietrzne to było coś. To czy przeżyjesz i zabijesz wroga czy nie zależało od twoich umiejętności teraz wszystko skomputeryzowane..
LxDead napisał/a:
Piwo daję w ciemno mając nadzieję że będzie jakaś parada szwabska w Berlinie.
~edit
Cholera... przeliczyłem sięAle materiał na piwo zasłużył.
Specjal dla Ciebie kolego

socjalmmv napisał/a:
Jak dla mnie smutny filmik ponieważ przez czyny zwykłych jednostek, czyt. hitler, stalin - zwykli ludzie tacy jak my ...

... kibicujący tym samym drużynom, jedzący te same płatki na śniadanie.

Piękne, cudowne, fantastyczne!
Każdy spedalony dzieciak powinien to przeżyć choć przez jeden dzień, choć wątpię żeby przeżyli!
Każdy spedalony dzieciak powinien to przeżyć choć przez jeden dzień, choć wątpię żeby przeżyli!

O ku*wa ! A ja cały czas myślałem, że dawniej świat i życie było czarno-białe !
Z jednej strony piękne (fajny montaż scen i muza) z drugiej przerażające. Niestety historia lubi się powtarzac...
ja mam dobrą wiadomość - z kolejnej wojny światowej wszystkie filmiki będą w kolorze, ba - większość będzie w full-hd

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie