👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

vilcz3k napisał/a:
@up Patrząc na twoj wiek już dawno powinieneś mieć cycki w domu.... no ale co zrobić jak sie mordy nie potrafi oderwać od monitora.... =]
Nie wiem co takiego powiedziałem że się przylepiłeś, po prostu chłopak sztywny jest, jaki to ma związek z moim wiekiem, z czymkolwiek, nie wiem...... No sztywny trochę, napisałem że jest ok, ale że byłoby weselej jakby jakaś dziewczyna fajna z nim to prowadziła. Co Ty pedał jestes?

Hahaha kocham ten portal napisalem komentarz o jego pejsach i na podstawie tego komentarza jedni potrafia okreslic moj wiek a drodzy chca mojej smierci
co za piekny swiat

typo napisał/a:
Każdy wchodzi tu po coś innego. Ja sobie bardzo cenię ostatnią modę na edukacyjne teksty i filmiki na sadolu. Fajna sprawa obejrzeć coś mądrzejszego, czy przeczytać coś interesującego w przerwie miedzy 100tną kompilacją wypadków, która niespecjalnie różni się od poprzedniej.
jak dla ciebie wiedza na poziomie gimnazjum to cos madrzejszego to nie mam pytan.
i jak ci sie komentarz nie podoba to nie czytaj
Cytat:
Powinien być zbiornik na takie gówna.
jest. nazywa sie szambo

PilotInternetu napisał/a:
Hahaha kocham ten portal napisalem komentarz o jego pejsach i na podstawie tego komentarza jedni potrafia okreslic moj wiek a drodzy chca mojej smierci
co za piekny swiat
![]()
No bo Satanizm, a wiadomo na Sadolu są same satany, to połączenie wróżbiarstwa z zaklinaniem w celu por🤬ania. Czasem trzeba kota zjeść

Tylko kotów żal.
"Idąc tą logiką" Gdyby kula ta miała grawitację o przyspieszeniu 9,8 m/s2 i te same warunki jak wymienione przez prowadzącego, to aby piłeczka tenisowa nie spadła na tę kulę wystarczy ją rzucić równolegle do jej poziomu z prędkością 28000 km/h. Wtedy ta piłeczka znalazłaby się na orbicie. Tak właśnie działają rakiety kosmiczne, tyle że proporcjonalnie do ich masy ciąg silników musi pokonać opór powietrza, dlatego tor ich lotu przypomina parabolę, aczkolwiek z każdą sekundą siły potrzeba znacznie mniej, gdyż maleje zarówno opór powietrza (to najszybciej), masa rakiety, a także siła przyciągania, co wiemy z prawa grawitacji (im dalej, tym słabiej)
.
.
.
.
btw. Dobry materiał
.
.
.
.
btw. Dobry materiał

@typo
ssij waść psu, gdyż przez takich waćpan ja ty, sadol staje się kwejkiem
ssij waść psu, gdyż przez takich waćpan ja ty, sadol staje się kwejkiem
To już dawno Chuck Norris złamał tą teorię !! Robiąc pompki ...Bo Chuck robiąc pompki odpycha ziemię od siebie !!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie