Gimbaza oglądać do końca przyda się na lekcjach fizyki

podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Powinien być zbiornik na takie gówna.
podpis użytkownika
Nie jestem RASISTĄ, jestem osobą podtrzymującą wielowiekowe tradycje moich przodków.
@up, masz na myśli takie komentarze jak Twoje? Masz racje, przydałby się zbiornik na sk🤬iałe komenty.
Nie podoba się, nie oglądaj!
Dla mnie 100x lepsze niż jakiś rysio krztuszący się efajką, albo "zniszony przez mielno".
Dla mnie 100x lepsze niż jakiś rysio krztuszący się efajką, albo "zniszony przez mielno".
@PilotInternetu nie p🤬l już, SciFun jest zajebisty, w żartobliwy sposób potrafi wytłumaczyć wszystko nawet takim zepstutym nastolatką jak ty....
@typo Święta racja.....
@typo Święta racja.....

podpis użytkownika
My God, Have Mercy Upon My Enemies, Because I Won't
Już wiem czego mi brakuje w jego filmach. Brakuje mi cycków. Powinna jakaś laseczka robić z nim ten program, bo koleś jest niegłupi ale sztywny.
@up Patrząc na twoj wiek już dawno powinieneś mieć cycki w domu.... no ale co zrobić jak sie mordy nie potrafi oderwać od monitora.... =]
podpis użytkownika
Link do profilu SciFun'a:
Jak się komuś spodoba to niech subskrybuje jego kanał. Po cholerę to jeszcze wrzucać tutaj, żeby piwa zarobić?
A w 6:04 autor popełnia popularny błąd, pleonazm. Teraz gimbusy wstukajcie to hasło w google by dowiedzieć co to takiego
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Kod:
http://www.youtube.com/user/SciTeraz?feature=watch
Jak się komuś spodoba to niech subskrybuje jego kanał. Po cholerę to jeszcze wrzucać tutaj, żeby piwa zarobić?
A w 6:04 autor popełnia popularny błąd, pleonazm. Teraz gimbusy wstukajcie to hasło w google by dowiedzieć co to takiego

podpis użytkownika

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
@up
Nie wchodze na youpka bo mnie nowy wygląd wk🤬ia
Nie wchodze na youpka bo mnie nowy wygląd wk🤬ia

podpis użytkownika

unimator ty uju , jakbys nie mogl napisac po polsku a wygoglowalem bo myslalem ze cos ciekawego podales -.-
typo napisał/a:
@up, masz na myśli takie komentarze jak Twoje? Masz racje, przydałby się zbiornik na sk🤬iałe komenty.
To jest Sadol a nie Discovery, pewnie za jakiś czas siostra, ciotka i babka AdBustera będzie coś publikować w internecie.
podpis użytkownika
Nie jestem RASISTĄ, jestem osobą podtrzymującą wielowiekowe tradycje moich przodków.
@vilcz3k
"nastolatkom"... Widać, że nie nauczyłeś się jeszcze korzystać z języka polskiego. Wracaj do szkoły zamiast wytykać innym wiek.
@PilotInternetu
Weź po prostu sp🤬alaj i się uduś... (warn, wiem).
"nastolatkom"... Widać, że nie nauczyłeś się jeszcze korzystać z języka polskiego. Wracaj do szkoły zamiast wytykać innym wiek.
@PilotInternetu
Weź po prostu sp🤬alaj i się uduś... (warn, wiem).