Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
III zasada wg SciFuna
m................4 • 2012-12-08, 19:32
Kolejne video od braciszka AdBustera

Miłego oglądania!
Zgłoś
P................u 2012-12-08, 20:09 2
Zgól pejsy żydzie!
Zgłoś
c................r 2012-12-08, 20:37 47
Animacja rozp🤬ala
Zgłoś
Dildowagins 2012-12-08, 20:41 6
Gimbaza oglądać do końca przyda się na lekcjach fizyki

podpis użytkownika

jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Zgłoś
Romperek 2012-12-08, 21:27 2
Powinien być zbiornik na takie gówna.

podpis użytkownika

Nie jestem RASISTĄ, jestem osobą podtrzymującą wielowiekowe tradycje moich przodków.
Zgłoś
typo 2012-12-08, 21:38 93
@up, masz na myśli takie komentarze jak Twoje? Masz racje, przydałby się zbiornik na sk🤬iałe komenty.

Nie podoba się, nie oglądaj!

Dla mnie 100x lepsze niż jakiś rysio krztuszący się efajką, albo "zniszony przez mielno".
Zgłoś
vilcz3k 2012-12-08, 21:44 7
@PilotInternetu nie p🤬l już, SciFun jest zajebisty, w żartobliwy sposób potrafi wytłumaczyć wszystko nawet takim zepstutym nastolatką jak ty....

@typo Święta racja.....

podpis użytkownika

My God, Have Mercy Upon My Enemies, Because I Won't
Zgłoś
K................a 2012-12-08, 21:44
Już wiem czego mi brakuje w jego filmach. Brakuje mi cycków. Powinna jakaś laseczka robić z nim ten program, bo koleś jest niegłupi ale sztywny.
Zgłoś
vilcz3k 2012-12-08, 21:44 2
@up Patrząc na twoj wiek już dawno powinieneś mieć cycki w domu.... no ale co zrobić jak sie mordy nie potrafi oderwać od monitora.... =]

podpis użytkownika

Zgłoś
T0B1 2012-12-08, 21:45
Link do profilu SciFun'a:
Kod:
http://www.youtube.com/user/SciTeraz?feature=watch

Jak się komuś spodoba to niech subskrybuje jego kanał. Po cholerę to jeszcze wrzucać tutaj, żeby piwa zarobić?

A w 6:04 autor popełnia popularny błąd, pleonazm. Teraz gimbusy wstukajcie to hasło w google by dowiedzieć co to takiego

podpis użytkownika

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Zgłoś
vilcz3k 2012-12-08, 21:47 2
@up

Nie wchodze na youpka bo mnie nowy wygląd wk🤬ia

podpis użytkownika

Zgłoś
i................q 2012-12-08, 21:59 1
unimator ty uju , jakbys nie mogl napisac po polsku a wygoglowalem bo myslalem ze cos ciekawego podales -.-
Zgłoś
k................m 2012-12-08, 22:00 6
Zgłoś
Romperek 2012-12-08, 22:01 1
typo napisał/a:

@up, masz na myśli takie komentarze jak Twoje? Masz racje, przydałby się zbiornik na sk🤬iałe komenty.

Nie podoba się, nie oglądaj!

Dla mnie 100x lepsze niż jakiś rysio krztuszący się efajką, albo "zniszony przez mielno".

To jest Sadol a nie Discovery, pewnie za jakiś czas siostra, ciotka i babka AdBustera będzie coś publikować w internecie.

podpis użytkownika

Nie jestem RASISTĄ, jestem osobą podtrzymującą wielowiekowe tradycje moich przodków.
Zgłoś
S.O.A.D. 2012-12-08, 22:02
@vilcz3k

"nastolatkom"... Widać, że nie nauczyłeś się jeszcze korzystać z języka polskiego. Wracaj do szkoły zamiast wytykać innym wiek.

@PilotInternetu

Weź po prostu sp🤬alaj i się uduś... (warn, wiem).
Przejdź to ostatniego posta w temacie