Tak powinno się uczyć geografii.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
suomi1987 napisał/a:
Ile jest krajów na świecie?
W c🤬j.
Gościu napierdziela tak szybko, że aż uszy bolą
konto usunięte
2013-11-16, 8:35
Nic ja nie rozumiem... :/
za szybko no k🤬a naprawdę za szybko
W sam raz na kaca. Bli ble blu bla ble blr

Tak nap🤬la, że nie mogę niczego zrozumieć, a i te oczojebne białe napisy...
konto usunięte
2013-11-16, 11:12
W sam raz dla 9-latki ale nie na tym portalu
Niby ktoś chciał być fajny, w szkole (gimnazjum) na rzutnik można wrzucić, ale strasznie mota i człowiek nie nadąża za tym słowotokiem. Czy ktoś tam siedzi obok niego z wycelowaną spluwą w jego potylicę, że tak nap🤬la, czy jak?
I tak, swój angielski oceniam dość nisko, ale żeby nie nadążać z czytaniem napisów, to już przegięcie.
konto usunięte
2013-11-16, 12:55
Fakt, mogłoby być wolniej. Szczególnie ze względu na napisy, bo w języku polskim używa się trochę więcej słów. W przypadku rozumienia ze słuchu jest ok. Facet ma więcej filmików na YT. Nawet fajnie tłumaczy różne procesy, szczególnie jeśli chodzi o amerykański system polityczny. Polecam.
Dobre ale dla amerykańskich debili lub osób, które notorycznie spały na geografii. Dla przeciętnego człowieka nic odkrywczego.
Fajne filmik szkoda że napisów prawie nie widać
Czy tylko ja widze creepera w 11s filmu?!