Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Avatar
Konto usunięte 2010-02-12, 2:01
smakowite ;]
Zgłoś
Avatar
kamil21 2010-02-12, 2:09
ten z ryba sie kocem przykrył
Zgłoś
Avatar
Konto usunięte 2010-02-12, 2:25
po prostu nie będę brał frytek
Zgłoś
Avatar
Konto usunięte 2010-02-12, 3:06 1
10 minut wytrzymaly te frytki i zjadłem o_O
Zgłoś
Avatar
vass 2010-02-12, 3:30 1
No i co, przynajmiej się sraczki nie dostanie po Mc z powodu zepsutego jedzenia. A że nie jest to żywność najwyższych lotów to każdy wie.
Zgłoś
Avatar
Konto usunięte 2010-02-12, 4:44
tyle żarcia zmarnować... już lepiej by zrobił food fight, byłoby efektowniej
Zgłoś
Avatar
Bananek 2010-02-12, 7:45 9
Eksperyment eksperymentem, ale powiedzmy sobie szczerze, co ma udowodnić to doświadczenie? Przecież procesy jakie zachodzą w żołądku są o wiele szybsze w działaniu. Tak więc nie ważne czy to jakiś Hamburger czy własnoręcznie zrobiona kanapka, jedno i drugie czeka to samo. Proces rozkładu. Tak jest to wszystko stworzone. Co nie zmienia faktu, że jedzenie w MC`D nie jest zdrowe, bo to tylko odgrzany półprodukt. Pozdrawiam.

podpis użytkownika

Ktoś nie śpi, żeby spać mógł ktoś...
Zgłoś
Avatar
Matuus 2010-02-12, 7:52 1
Gadanie,gadanie,gadanie - po prostu są bardzo SŁONE, co nie za bardzo sprzyja rozwojowi tego co na innych rzeczach.
Zgłoś
Avatar
Konto usunięte 2010-02-12, 9:30 8
Nie bardzo wiem co ten eksperymet mial udowodnic. Bo jezeli to ze frytki sie nie psuja a powinny to chyba ktos nie zna sie na biologii. Frytki w MCD sa mrozone co zabija wiekszosc bakterii po czym sa smazona w bardzo goraczym tluszczu co zabija pozostale bakterie. Pozatym jak ktos slusznie zauwazyl sa mocno solone co zatrzymuje rozklad (wszak sola dawniej konserwowano zywnosc) domowe frytki byly dotykane przez brudne rece co przenioslo na nie sporo bakterii pozatym nie wszyskie bakterie gina w wysokiej temperaturze tak wiec czesc zostalo frytki nie byly solone wiec bakterie w kilka dni popsuly frytki. Nie mowiac juz o tym ze frytki domowe byly pokrojone jakby to robil 10latek tzn. byly wielkie a co za tym idzie zapewne w srodku nie byly dobrze wysmazone. A hamburger domowy i te z MCD popsuly sie mniej wiecej tak samo wiec eksperymet zakonczony FAILEM.
Zgłoś
Avatar
Konto usunięte 2010-02-12, 9:37 2
Niejeden konserwant i sztuczny barwnik poświęciły życie żebyśmy mogli raczyć się kanapkami i frytkami z Maka
Zgłoś
Avatar
Konto usunięte 2010-02-12, 9:38
K🤬a ale se zyglem ;D przed chwila bylem w MCdonaldzie
Zgłoś
Avatar
Suka_Blyat 2010-02-12, 9:51 1
Eeee tam jedzenie z Makusia jest bardzo dobre, a ze nie za bardzo zdrowe to juz trudno... nikt nie kaze Wam tego jadac codziennie. ale tak szczerze to ile produktow sklepowych z ktorych sie robi "domowe obiady" sa faszerowane konserwantami/ barwnikami/ inna chemia? niemal wszystkie. i zaznaczam, ze nie wszystkie E sa substancjami sztucznymi, niektore to po prostu kodowe oznaczenie naturalnych substancji wystepujacych w przyrodzie i nie maja w sobie nic sztucznego... dziekuje
Zgłoś
Avatar
Konto usunięte 2010-02-12, 11:10
frytki to można jeszcze w mikrofali podgrzać smacznego!!!!
bon appetit:)
Zgłoś
Avatar
Konto usunięte 2010-02-12, 11:35
jedzcie z McDonalda, będziecie zdrowsi!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie