aż mi słów brakuje.... nie dojebie suchara jak zwykle.....
Chłopaki sie ścigają pod remize chyba....
No k🤬a sorka ale nie dam rady doj🤬 sucharem... Poprostu to mnie zmiażdzyło równo...
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
No k🤬a sorka ale nie dam rady doj🤬 sucharem... Poprostu to mnie zmiażdzyło równo...
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

Za to ja jebnę sucharem:
Czym się różni maluch od Mercedesa?
Niczym. W jednym i w drugim strefa zgniotu kończy się na silniku.
Czym się różni maluch od Mercedesa?
Niczym. W jednym i w drugim strefa zgniotu kończy się na silniku.
Widać k🤬a SWD. Jebańce z Wodzisławia, nie dość, że jeździć nie umią, to się maluchami ścigają po polach jakiś.
Hmm... Czy ten filmik był nagrywany kamerą VHS? ;d
btw. w sprawie komentów: to lepiej siedzieć w domu przed kompem...? Mają chociaż swój "cel" w życiu (tuning malucha nie na leży do najambitniejszych ale zawsze coś...).
btw. w sprawie komentów: to lepiej siedzieć w domu przed kompem...? Mają chociaż swój "cel" w życiu (tuning malucha nie na leży do najambitniejszych ale zawsze coś...).
review831 napisał/a:
Hmm... Czy ten filmik był nagrywany kamerą VHS? ;d
Teoria na potrzeby chwili.
Tak to strasznie k🤬a ambitne maluchem na 400m sie scigac majac predkosc po 400m 68km/h.
Niech se dojebią wlot na masce a'la subaru (c🤬j ,ze tam na IC jest wlot ale niech dojebia takie wloty na masce.)
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
(podpis) Velture napisał/a:
...i tak po napisaniu tego posta więcej w ten temat nie wejde i nie przeczytam...
Kłamczuch

Velture napisał/a:
aż mi słów brakuje.... nie dojebie suchara jak zwykle.....
Spoko. I tak doj🤬eś sucharem.
Jakie wojny juz.
Panowie, tu nie ma co komentować.. to po prostu magia lat 90.
Panowie, tu nie ma co komentować.. to po prostu magia lat 90.

podpis użytkownika

A okrzyk "pały pały" to jakieś zawołanie plemienne? bo tak się wszyscy zbiegli jakby bigos przywieźli....
weźcie coś spowolnijcie ten filmik bo nie widzę tych aut w ogóle-takie szybkie są
podpis użytkownika