👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I co im zrobią? Gówno...Z resztą Francja z makaronem i jego mumią już jest stracona. Nie ma takich pieniędzy, które by mnie zmusiły żeby jeździć w tą dzicz. A TIR-owcy powinni rozjeżdżać te zwierzęta (tak oni nie zachowują się jak ludzie niestety)
Ogólnie to wypadałoby podać źródło bo informacja wygląda jak zrobiona w trzy minuty w paincie.
A gdzie tam pisze że to nasz rodak prowadził? Napisali że autko miało PL tablice i koniec.
Może jaki Ukrainiec prowadził, może "niemiec' oszczędny.
Masz, czepialski: Jedno ze źródeł
Może jaki Ukrainiec prowadził, może "niemiec' oszczędny.
eloguma napisał/a:
Ogólnie to wypadałoby podać źródło bo informacja wygląda jak zrobiona w trzy minuty w paincie.
Masz, czepialski: Jedno ze źródeł

Nie, to nie bobry. To lex Szyszko wszystkiemu winne. Bo drzewa wycinajo!1!!!!

3 takie puścić na patrol "róbta co chceta" + jakąś awionetkę do zwiadu i nie byłoby sprawy..
Każdego kierowcę uzbroiłbym w karabin maszynowy, pistolet i strzelbę oraz zwolnił ich z odpowiedzialności karnej za przekroczenie granic obrony koniecznej.
KAŻDEGO!
No i dorzuciłbym im jeszcze kilka kamerek aby było co oglądać.
I wcale nie żartuję. W stanach jakby ktoś ci wrzucił barykadę na drogę, starał się ciebie zatrzymać i leciał ci się wpakować bezprawnie w twój samochód to mógłbyś spokojnie typa zastrzelić. Troszkę czasu tylko straconego i papierków do podpisywania.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
KAŻDEGO!
No i dorzuciłbym im jeszcze kilka kamerek aby było co oglądać.
I wcale nie żartuję. W stanach jakby ktoś ci wrzucił barykadę na drogę, starał się ciebie zatrzymać i leciał ci się wpakować bezprawnie w twój samochód to mógłbyś spokojnie typa zastrzelić. Troszkę czasu tylko straconego i papierków do podpisywania.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie