Odpalam ten filmik bo chcę zobaczyć jak ten koń będzie się poruszał na tej kartce a on k🤬a bierze jakieś gówno i na to nakłada. HIT K🤬A ! Jak miałem 7 lat to takie pokemony były i nikt się tym tak nie podniecał.
up czepiasz się bo ty nigdy takich pokemonów nie miałeś i teraz wyładowujesz swoją agresję o!
Aż dziw że nie ma jeszcze takiej iluzji jak się buja skóra na c🤬ju.
podpis użytkownika
patorjk.com/text-color-fader/
mój koń w gaciach lepiej hasa
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...

To nie jest iluzja, jak już Maselniczykov napisał. Narysowane są te rysunki kreskami, a ta plansza zasłania i odsłania odpowiednie kreski, co powoduję tą "iluzję".
Specjalista do spraw rzeczy pok🤬ionych
gelek
Specjalista do spraw rzeczy pok🤬ionych
gelek
Oczywiście, że to nie iluzja.... w końcu k🤬a ten koń tam biega na prawdę.
Kufa jak czytam te wypowiedzi - tez mam takie kapsle pokemon 3d to mnie c🤬j strzela... rok 2012, gimbaza wyrosla ze srania w pieluchy. Ale pokemony 3d mieli... jak mialem 3 lata to mialem dokladnie taka sama książeczkę z ruchomymi zwierzętami, a wyobraźcie sobie ze to bylo w 90r. A teraz 2012 i nagle sie przypomnialo ze ten nasz zajebisty swiat posiada wiele ciekawych rzeczy do zaoferowania... no ale zawsze mozna sobie jebnac demota na glowna i sie przechwalac w szkole miedzy kumplami. Podobno teraz wyrywa sie dupy nie na auto a na demota na glownej i sie nie nazywa takich lasek blachary tylko demociary... az normalnie bania skwierczy.