👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciekawie zrobiony film. Propagandy to moglibyśmy się od nich uczyć.
Nie ma się co podniecać - to nie jest materiał oficjalnej propagandy, raczej strona radykalnych, antyzachodnich przygłupów, którzy tworzą sobie takie filmiki i rozpowszechniają w raczej wąskim kręgu totalnych pojebów. Widziałem ostatnio ich inny filmik na temat rosyjskiego ośrodka badawczego pod Moskwą, który ma się zajmować tworzeniem specjalnych płynów chroniących Rosjan przed zsyłanymi przez Amerykę falami zaraźliwej depresji (która ma zamienić rosyjski naród w zombie) i skutkami dziur w powłoce ozonowej (które wypalają oczywiście Amerykanie za pomocą satelilt). Także - stan ostro krytyczny, ale i my przecież takich oszołomów schowanych po Gazetach Polskich mamy i też się kochają w teoriach spiskowych.
Zachód zdominowały cioty i fanatycy tolerancji... aleeee jakoś zawsze było tak, że od tej "wspaniałej" Rosji wszyscy uciekali. Jedni nad murem drudzy pod byle od tego ich "dobrobytu" uciec. Prosta propaganda "na Litwie/Łotwie i Estonii powstawały miasta z fabrykami" ale żadnego porównania jak wyglądał w ten czas rozwój na zachodzie
.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie