Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 28 minut temu
konto usunięte 2010-07-01, 11:01
Flo napisał/a:

jeśli kogoś miałbym skrytykować to ścianę wschodnią, bywam w okolicach Zamościa i po prostu zawsze mi masakrują uszy, ja rozumem że starzy ludzie zaciągają swoim wiejskim akcentem, ale nowe pokolenie, dzieciaki mówią tak samo ale też jakoś nie czuje do nich nienawiści, raczej politowanie.

to przykro słyszeć, że masz takie zdanie o jednym z niewielu regionów, gdzie mówi się najbardziej czystą polszczyzną i uważasz to za wieśniaczenie..
Zgłoś
konto usunięte 2010-07-01, 11:04
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-07-01, 11:27
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-07-01, 12:00
śpiewam hymn polski i idę spać
Zgłoś
konto usunięte 2010-07-01, 12:05 1
Zgłoś
suiCid3R 2010-07-01, 15:38
zażenowanie to odczuwanie wstydu za drugą osobę, bądź jej czyny.Jestem zażenowany...
Zgłoś
Conscribo 2010-07-01, 15:40
Zgłoś
konto usunięte 2010-07-01, 17:23 1
Zgłoś
konto usunięte 2010-07-01, 19:35
Zgłoś
q-bert 2010-07-01, 20:49
Wstyd.
Zgłoś
konto usunięte 2010-07-02, 12:15
Nie wiem czy zauważyliście ale te dziewczyny to też polki. Robią sobie tylko z buraka jaja. Na początku jedna z nich mówi: "Patrzcie na niego, zobaczymy co zrobi".
Zgłoś
konto usunięte 2010-07-02, 15:03 1
4 razy podchodzilem do tego filmikua i zawsze przy wypoedzeniu przez tego kretyna "ajm from polisz"
odrazu wylaczam przegladarke odruchowo...
Zgłoś
konto usunięte 2010-07-05, 19:41
Boże Legia i jej pseudokibice przynoszą tylko wstyd :/
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem