👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Sylarr napisał/a:
Pewnie stały bywalec lewackich parad pedałów.
A skąd wiesz, że nie prawackich? Przecież w bojóweczkach czy chociażby ONR to sami pedzie.

A dziecko stoi i patrzy. Niech ktoś wpadnie na taki pomysł w naszym metrze... ale się wyżyje
@up
jak tak możesz mówić?! należy mu się szacunek. nie możesz go dyskryminować.
a tak serio to do bagażnika ścierwo i na wysypisko śmieci. spychać przysypie i ścierwa już nigdy nie znajdą.
jak tak możesz mówić?! należy mu się szacunek. nie możesz go dyskryminować.
a tak serio to do bagażnika ścierwo i na wysypisko śmieci. spychać przysypie i ścierwa już nigdy nie znajdą.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie