👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Halman.. czy ty widziałeś kiedykolwiek kurierów na skuterach? toć to ledwo pierdzi ale i tak musi być pierwsze.
eMCeONe napisał/a:
Halman.. czy ty widziałeś kiedykolwiek kurierów na skuterach? toć to ledwo pierdzi ale i tak musi być pierwsze.
Dobrze, że nie wszyscy skuterzyści to takie świry jak ci kurierzy.
Panie Halmanu robisz pan furorę nie wstawkami, a podkładem dźwiękowym. PIWO LECI!!!
Raczej im mlodszy motocyklista to wiekszy debil. Nie wrzucajcie wszystkich do jednego worka, bo aby jezdzic czym kolwiek trzeba miec wyobraznie, bo bez tego tym to sie konczy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie