przy tym gównie, które teraz powstaje tamte gówno z lat 90tych robi się nawet spoko piosenką

Opisuję i objaśniam. Śpiew w trakcie marszu ma na celu sprawić aby żołnierz nie myślał jak go już nogi nak🤬iają tylko pop🤬lał dalej.
Co to k🤬a za armia, obrona terytorialna LGBT ?
podpis użytkownika
Tutaj Kolekcja
contracts napisał/a:
Opisuję i objaśniam. Śpiew w trakcie marszu ma na celu sprawić aby żołnierz nie myślał jak go już nogi nak🤬iają tylko pop🤬lał dalej.
Głównie śpiew rozładowywuje stres jeśli chodzi o wojsko. Im bardziej się drą żołnierze tym lepiej na rozładowanie

Tom9310 napisał/a:
Głównie śpiew rozładowywuje stres jeśli chodzi o wojsko. Im bardziej się drą żołnierze tym lepiej na rozładowanie
A h🤬ja. Śpiew w trakcie marszu ma na celu dostosowanie równego chodu

Wielkie mi halo.
Jak mieliśmy w woju karny "rozruch poranny" po obiedzie (za walenie w c🤬ja rano) to śpiewaliśmy "Domowe przedszkole". Oficer dyżurny nadzorujacy nasze bieganie tak się zberechtał, że odpuścił po jednym okrążeniu placu apelowego.
Tak więc śpiewanie pomaga w bieganiu/marszu
Jak mieliśmy w woju karny "rozruch poranny" po obiedzie (za walenie w c🤬ja rano) to śpiewaliśmy "Domowe przedszkole". Oficer dyżurny nadzorujacy nasze bieganie tak się zberechtał, że odpuścił po jednym okrążeniu placu apelowego.
Tak więc śpiewanie pomaga w bieganiu/marszu

W Polsce, by nie przeszło.
podpis użytkownika
Jedzenie pobudza myślenie.
Nuta to
Żiżej skwarka - barbie z wioski
Żiżej skwarka - barbie z wioski
podpis użytkownika
Rybka chwyciła spławik
Za moich czasów śpiewało się "Kalina, malina w lesie rozkwitała"