👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Zajebiście zmontowane. Przez chwilę myślałem, że lektor jest ten sam, co z kroniki filmowej WFDIF

HistoriaPolskiegoRapu napisał/a:
wstydzę się że jestem Polakiem
Nic nie stoi na przeszkodzie abyś zrezygnował ze swojego obywatelstwa.
Tu masz całą procedurę - zielonalinia.gov.pl/Jaka-jest-procedura-zrzeczenia-sie-obywatelstwa-po...
Pa pa, będziemy tęsknić

Łapickiego nikt i nic nie przebije w roli lektora polskich kronik. I pomyśleć, że chodziłem z kumplami do kina głównie po to, żeby pośmiać się na kronikach... Ech... To już nie wróci...

@MaratHS Nie zesraj się, i tak jak widzę takie ścierwo jak jestem gdzieś za granicą to jest mi wstyd że pochodzę z tego samego kraju. Za to widzę że Ty to z nich dumny jesteś
Ale co ja się przyczepiam jak ty z Łodzi jesteś

HistoriaPolskiegoRapu napisał/a:
@MaratHS Nie zesraj się, i tak jak widzę takie ścierwo jak jestem gdzieś za granicą to jest mi wstyd że pochodzę z tego samego kraju. Za to widzę że Ty to z nich dumny jesteś
Ale co ja się przyczepiam jak ty z Łodzi jesteś
![]()
Nie zmieniaj tematu. To jak, zrezygnujesz z obywatelstwa?
Ps Niepotrzebnie przed spójnikiem "i" postawiłeś przecinek, a przed "że" nie ma żadnego... Po co też napisałeś "ale" z wielkiej litery? Przecież nie rozpoczyna się zdań od "ale". Proszę, weź wyjedź już dziś.

HistoriaPolskiegoRapu, Ej spokojnie szmato, to jak... zrezygnujesz z obywatelstwa?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie