📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:48

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up,
słownik kup.
Żadne połączenie... Po prostu wielu zawodników "przechadza" się po wielu stylach. Ten gość po prostu dobrze kopie, pewnie ćwiczył jakieś TKD czy inny Kickboxing gdzie stawia się na takie kopnięcia jak np. w 0:10. Drugi gość to typowy który przyszedł na muay thai i to trenuje.
słownik kup.
Żadne połączenie... Po prostu wielu zawodników "przechadza" się po wielu stylach. Ten gość po prostu dobrze kopie, pewnie ćwiczył jakieś TKD czy inny Kickboxing gdzie stawia się na takie kopnięcia jak np. w 0:10. Drugi gość to typowy który przyszedł na muay thai i to trenuje.

Zubar napisał/a:
@up
nie przez murzyna tylko Tajlandczyka ....tajlandczyka...
pisze się Taj...

@ tomjun Tajlandczyk (język polski)
wymowa:
IPA: [tajˈlãnṭʧ̑ɨk], AS: [tai ̯lãnṭčyk], zjawiska fonetyczne: utr. dźw.• udziąs.• nazal.
znaczenia:
rzeczownik, rodzaj męski
(1.1) obywatel Tajlandii
odmiana:
(1.1) lp Tajlandczyk, ~a, ~owi, ~a, ~iem, ~u, ~u lm Tajlandczy|cy, ~ków, ~kom, ~ków, ~kami, ~kach, ~cy
przykłady:
(1.1)
wyrazy pokrewne:
rzecz. Tajlandia, Tajlandka, Taj, Tajka
przym. tajlandzki, tajski
Taj to przedstawiciel grupy etnicznej, a Tajlandczyk to mieszkaniec Tajlandii
wymowa:
IPA: [tajˈlãnṭʧ̑ɨk], AS: [tai ̯lãnṭčyk], zjawiska fonetyczne: utr. dźw.• udziąs.• nazal.
znaczenia:
rzeczownik, rodzaj męski
(1.1) obywatel Tajlandii
odmiana:
(1.1) lp Tajlandczyk, ~a, ~owi, ~a, ~iem, ~u, ~u lm Tajlandczy|cy, ~ków, ~kom, ~ków, ~kami, ~kach, ~cy
przykłady:
(1.1)
wyrazy pokrewne:
rzecz. Tajlandia, Tajlandka, Taj, Tajka
przym. tajlandzki, tajski
Taj to przedstawiciel grupy etnicznej, a Tajlandczyk to mieszkaniec Tajlandii

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie