Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Impreza sportowa
Konto usunięte • 2014-06-13, 14:00
Nie rozumiem sensu organizacji wielkich imprez sportowych w miejscu gdzie pieniądze są trawione przez skorumpowanych urzędników, mieszkańcy żyją w coraz większej nędzy, nie ma środków na podstawową infrastrukturę. Gdzie ludzie giną na ulicach, dzieci chodzą do szkół z nożami, a zanieczyszczonym powietrzem ciężko oddychać. Niemniej po lokalnym referendum temat organizacji Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Krakowie możemy uznać za zamknięty.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-06-13, 14:09 4
chleba i igrzysk i lud zadowolony. oprocz telefonow itp od rzymian i grekow roznimy sie dzisiaj juz tylko brakiem kultury...
Zgłoś
Konto usunięte 2014-06-13, 14:20 1
zostaliśmy drugą Brazylią
Zgłoś
Konto usunięte 2014-06-13, 14:24
Mylisz się to właśnie Brazylia została drugą Polską
Zgłoś
kustoszpan 2014-06-13, 19:41
W Brazylii są przynajmniej seksowne Shemalki

podpis użytkownika

Kustosz pan przyjechał, no nawet taki, taki niby to malutki mężczyzna, tutaj dookoła taki, taki, taki, taki moher miał fantastyczny, w takie pukle ujęte troszeczkę, tak na plecki zachodziło...
Zgłoś
furak151 2014-06-13, 20:41 15
kustoszpan napisał/a:

A u nas, tylko grodzkie
Zgłoś
Konto usunięte 2014-06-14, 9:37
,@,u,p,,,d,o,k,ł,a,d,n,i,e,
Zgłoś
Hellski 2014-06-14, 10:04
Właśnie taki jest sens organizowania wielkich przedsięwzięć w krajach z dużą korupcją - lud się podjara, a władza podp🤬li to i owo.
Zgłoś
contowsky 2014-06-14, 10:15
igrzysk się k🤬a zachciało, trzeba mieć naj🤬e żeby na taki pomysł wpaść, że w Polsce można je zorganizować

podpis użytkownika

Naj🤬 tysiąc postów i na emeryturę.
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-06-14, 10:18 1
no nie do końca zamknięty, korupcja i kombinacje są tak wielkie, że łatwo k🤬y nie odpuszą

dziennikpolski24.pl/artykul/3461919,niewazne-referendum-w-sprawie-igrz...
Zgłoś
Konto usunięte 2014-06-14, 10:22
Aaa p🤬lisz, biedak jesteś i tyle, zamiast się za robotę brać to na sadisticu bólem dupy zarażasz. Dajcie mi maść, zaraziłem się
Zgłoś
Nikczemny_Płód 2014-06-14, 10:23 1
Sytuacja w Krakowie pokazałą gdzie żyjemy.

Niepotrzebne nam igrzyska na których poważnie byśmy stracili, już teraz pochłonęły w c🤬j kasy.Zabawnie brzmi? Ale to prawda:

wiadomosci.dziennik.pl/swiat/artykuly/461878,igrzyska-zimowe-w-krakowi...

Przykładny k🤬idołek mąż, żona ITEPE:

krakow.gazeta.pl/krakow/1,44425,15779431,Maz_poslanki_pograzyl_igrzysk...

Tutaj tvn (pierwszy lepszy link, sorry)\

tvn24.pl/krakow,50/komitet-do-organizacji-igrzysk-dziala-dalej-likwida...

natemat.pl/103809,jagna-oddaj-nasze-sto-milionow-liczymy-ile-pieniedzy...

I taki smaczek:

wykop.pl/ramka/2005702/prezydent-majchrowski-igrzyska-beda-niezaleznie...

Krakowianie podjęli świetną decyzje a dlaczego?

Eksperci maja racje, można na igrzyskach zarobić ale nie w Polsce - syfiatej Polsce. Niestety nasz kraj jest syfiaty przez ludzi którzy po prostu kradną.

Organizatorzy byli tak zaślepieni chęcią zarobienia grubej kasy, że zapomnieli się tym kryć i promować całą imprezę.

Na igrzyskach skorzystałaby wąska grupa, inżynierowie, dz🤬ki, młode 20 latki puszczające się z obcokrajowcami - a nie całe miasto. Krakowianie widzą masę nierozwiązanych problemów i nie chcą mieć kolejnego, bo Igrzyska to zawsze problem od strony organizacyjnej. Sam z pewnością na igrzyskach bym zarobił ze względu na fach jaki mam (nie, nie jestem dz🤬ką) ale patrze też trzeźwo i wiem, że niestety ale w Krakowie igrzyska przy mentalności rządzących byłyby katastrofa.

Marczułajtis NIC dosłownie NIC nie osiągnęła jako sportowiec. Tylko 3 razy na podium na 93 starty - kwestia przypadku. To taki uczeń który w szkole ma same dwójki i dostał przez 3 lata pięc razy ocene 5 - powiemy o kimś takim "dobry uczeń"?

Pierwsze co zrobiła dla igrzysk to zatrudniła własnego mężą - nepotyzm pełną gęba ponieważ Pan mąż żadnym fachowcem nie jest.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-06-14, 10:28 1
kustoszpan napisał/a:

właśnie sprawdziłem co to są Shemale... LoL
Zgłoś
misiu 2014-06-14, 11:37 6
@up, serio nie wiedziałeś wcześniej...herbem sadistica jest shemale perfekcyjne ciało, piękna twarz, zgrabny tyłek i wielki k🤬s.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-06-14, 12:48
Wiecie co... ja myślę że 'politykom' jest tak mało, że wpadli na genialny pomysł, a mianowicie zorganizować igrzyska zimowe w Krakowie, tylko po to żeby wyj🤬 na to (tak strzelam) z 500 mln, koszt imprezy to 200-300mln i reszte mają dla siebie. I tak nikt się nie dowie.. to była ich ostatnia szansa.. ich czyli dla tych którzy nie pojadą do brukseli się nachapać brudnej forsy. Brzydzę się tymi złodziejami...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie