👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:04
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jebło basem, że aż miło.
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Hinduska technologia i inżynieria... Nie ma to jak solidnie "zabezpieczyć" pojedynczym pasem zapadkowym długim na jakieś 18m głośniki w jednej płaszczyźnie. A w drugiej płaszczyźnie liczyć na to że pas się nie rozciągnie, że wytrzyma napór wiatru i gałęzi o które ten pojazd z Mad Maxa zahaczy, oraz że punkt obrotu oddalony o 20 cm od krawędzi. które ten pas ściska (odddzielne segmenty głośników) wystarczy. Ja prde, czy to tak ciężko ogarnąć? Przecież to nie jest żadna chirurgia rakietowo-kwantowa.
końqbent napisał/a:
Zanużył się w muzyce
@końqbent chyba zanużyła - to ona
Tomilidżons1984 napisał/a:
@
chyba zanużyła - to ona
Chyba się znużyła (stan głębokiego zmęczenia, nie tylko fizycznego, ale również psychicznego)
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie