Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
M................c 2010-10-12, 2:41 4
strasznie k🤬a na siłę zrobiony ten komiks
Zgłoś
ithat 2010-10-12, 9:01
Zaraz posypia sie komentarze ze jestem debilem, ale nie rozumiem zartu .....
Zgłoś
mesiash 2010-10-12, 9:10
ja też nie rozumiem... chyba że Nickolson ma coś wspólnego ze sprawą o molestowanie, wtedy wszystko jasne (np podał dziewczynkę Polańskiemu)
Zgłoś
Krysteeek 2010-10-12, 11:08
@ ithat -jesteś debilem.
Zgłoś
D................s 2010-10-12, 12:28
mesiash napisał/a:

ja też nie rozumiem... chyba że Nickolson ma coś wspólnego ze sprawą o molestowanie, wtedy wszystko jasne (np podał dziewczynkę Polańskiemu)

No shit Sherlock...
Zgłoś
K................n 2010-10-12, 16:53
Beka. Boki zrywać.
Zgłoś
r................p 2010-10-12, 23:15 1
Wy poj🤬e debile, za co k🤬a dajecie piwa temu posranemu komiksowi, to c🤬jostwo jest nie śmieszne, a ty poj🤬y pedałku "anty" daj spokój Polańskiemu bo to już się znudziło dz🤬ko! Nie dawajcie piw temu pojebowi
i c🤬j
Zgłoś
a................y 2010-10-13, 8:23
rotop napisał/a:

Wy poj🤬e debile, za co k🤬a dajecie piwa temu posranemu komiksowi, to c🤬jostwo jest nie śmieszne, a ty poj🤬y pedałku "anty" daj spokój Polańskiemu bo to już się znudziło dz🤬ko! Nie dawajcie piw temu pojebowi
i c🤬j

pij wincy ropotop to następnym razem może wezwą rodziców do Twojej gimbazy
Zgłoś
r................p 2010-10-13, 11:20
anty napisał/a:

pij wincy ropotop to następnym razem może wezwą rodziców do Twojej gimbazy

rotop nie ropotop, chodzisz po zrytych serwisach i podniecasz się jakimś nie śmiesznym komiksem, dopalacze pozamykane to nie ma co robić?
Zgłoś
a................y 2010-10-13, 12:37
rotop napisał/a:

rotop nie ropotop, chodzisz po zrytych serwisach i podniecasz się jakimś nie śmiesznym komiksem, dopalacze pozamykane to nie ma co robić?

Nie podniecam się komiksami rotop. Niektóre po prostu mnie śmieszą, tak jak ten. Owszem, chodzę po zrytych serwisach, btw. sadistic.pl też niegdyś takim był (jest?). A dopalacze to ścierwo. Koniec offtopu.
Zgłoś
yadam 2010-10-14, 19:04
@rotop
zdaje sie ze musisz kupic luzniejsze majtki

podpis użytkownika

Przed skrytykowaniem wypowiedzi
przeczytaj treść postu
bądź skonsultuj się z psychoterapeutą
Zgłoś