Dobry taniec wyćwiczył. Na disco sie tak pogiba ze świnią i każda jego.
-Ernest Hemingway
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
podpis użytkownika
Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
Prądowy do głowy, masa do k🤬sa.
podpis użytkownika
Lie, rape, steal and murder, smile, applaud, love, hail.
poligon6 napisał/a:
Złapał mase.
Teraz czas na rzeźbę.
podpis użytkownika
Ludzie, którym się nie podobam powinni przyjąć jedną prostą rzecz- cyjanek potasu.

Kolejna ściema, j🤬y aktorzyna.
Prąd płynie zawsze najkrótszą drogą. Po iskrach widać, że masa jest do płotu przyłożona, więc czemu ten błazen dla nas tańczy?
Poza tym jako sadole powinniście rozróżniać bregdensa od porażenia prądem, przecież niejeden się już tutaj smażył.
Prąd płynie zawsze najkrótszą drogą. Po iskrach widać, że masa jest do płotu przyłożona, więc czemu ten błazen dla nas tańczy?
Poza tym jako sadole powinniście rozróżniać bregdensa od porażenia prądem, przecież niejeden się już tutaj smażył.
Nihilista napisał/a:
Kolejna ściema, j🤬y aktorzyna.
No co ty nie powiesz.

podpis użytkownika
Boga nie maNa sadistic'u cała prawda !!!
Prąd płynie, zatem płynny prąd. Stąd i te płynne ruchy. A r🤬ani są ci, którzy to łykają.
podpis użytkownika
Tak właśnie myślałem...
S.T.U_Cummins napisał/a:
No co ty nie powiesz.![]()
Skoro to takie oczywiste, to co to gówno tu jeszcze robi?
Czy można prosić szanowną moderację o potraktowanie tematu tak, jak na to zasługuje?
Bardziej mnie "przytuliło" jak trzymając za struny gitary, podłączonej do lampowego, nieuziemionego pieca. Sprawdziłem macką czy kaloryfery są ciepłe.
podpis użytkownika
Popieram KOD - Komitet Ochrony Dachowców
Fake. P🤬lło mnie już parę razy w życiu i uwierzcie - nie tańczyłem Coco Jumbo. Prąd zaciska mięśnie a nie wywołuje taniec.