👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59
🔥
Polskie efekty specjalne V3!
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Fajny kawał, ale mam pytanko o co chodzi z tym BongMan-em ? To jest jakiś admin czy co bo nie czaje ?
To Strasburger Sadistica, Legenda po prostu

MarioSwiony napisał/a:
Fajny kawał, ale mam pytanko o co chodzi z tym BongMan-em ? To jest jakiś admin czy co bo nie czaje ?
BongMan jest po prostu naczelnym BongManem tego forum jak i całego kraju. Laureat nagrody "Pustynnego Żartu" w Egipcie. Odtwórca tytułowej roli w filmie "Książę Persji: Piaski czasu". Jest znany także pod innymi tytułami: "Sułtan Dowcipu" czy też "Dionizos XXI wieku". On nawet popalał susz z konopi.
Co do dowcipu to zajesuszysty. Leci bro.

@MarioSwiony
Wiesz co to jest pustynia? To taka wielka połać piasku, składająca się z pierdyliardów ziarenek. BongMan jest ich królem. Najliczniejsza armia świata, także uważaj.
Wiesz co to jest pustynia? To taka wielka połać piasku, składająca się z pierdyliardów ziarenek. BongMan jest ich królem. Najliczniejsza armia świata, także uważaj.
Spotyka się dwóch kumpli:
- Siema. Jak było na tej imprezie w Krakowie?
- Atmosfera była tak gęsta, że można ją było maczetami ciąć.
- Siema. Jak było na tej imprezie w Krakowie?
- Atmosfera była tak gęsta, że można ją było maczetami ciąć.
MarioSwiony napisał/a:
Fajny kawał, ale mam pytanko o co chodzi z tym BongMan-em ? To jest jakiś admin czy co bo nie czaje ? :

Strasburger Sadistica hahahahhaahhaha dobre dobre, teraz juz rozumiem

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie