Niedawno byłem na imprezie, gdzie była mega kolejka. Stałem za jakims chłopem, ktory probowal wejsc do srodka z browaremm na to ochroniarz:
-Do burdelu tez przychodzisz z własna dz🤬ka?!, Wyp🤬alaj !
no i miał racje że go wyj🤬 .
Co za klub że takie kolejki ?
@up
burdel dla studentów.
Ci ochroniarze to zawsze wielcy strażnicy teksasu, p🤬lone łyse pały naszprycowane koksem.
cys23 napisał/a:
Ci ochroniarze to zawsze wielcy strażnicy teksasu, p🤬lone łyse pały naszprycowane koksem.
Ciekawy jestem jak Ty się szefowi w pracy przeciwstawiasz (o ile w ogóle wiesz co to praca, zapewne matka jeszcze na Ciebie krzyczy i zakaz na komputer daje), jest powiedziane, że z własnym alko nie wpuszczamy to nie wpuszczamy i tyle.
A tak po za tym, nie jestem łysy.
@novy
może mas włosy, ale wewnątrz jesteś łysą pałą. Pocisnąłeś populistycznym tekstem o mamie i zakazie komputera, brawo. Odpowiem: do babci też mówisz wyp🤬alaj, jak ci częstuje ciastem którego nie chcesz? Kultury trochę gburze, możesz gówniarzowi powiedzieć, że bez piwa nie ma wjazdu, a nie od razu na chama pokazać autorytet, że ja - ochroniarz zbluzgać cię mogę a ty c🤬ja leszczu zrobisz bo jesteś 3 razy mniejszy i nie masz munduru służb specjalnych. A prawda jest taka, że takim zachowaniem pokazujesz że masz syndrom małego c🤬ja i jakoś trzeba ego podbić.
P🤬lę twoje zdanie na temat mojej pracy, bo jestem pewny, że mimo iż jestem 4 lata młodszy to mam przepracowane więcej niż ty. A o co ci chodzi z tym przeciwstawianiem się szefowi to nie wiem. Zbluzgałeś jakiegoś dzieciaka z browarem w ręku i to jets twoja forma buntu wobec prawodawcy, czy co?!
Widzisz, ja lubię to co robię i nie muszę się pracodawcy burzyć.
@novy__
Łysy załatwił Ci już oryginalną plakietkę dla bramkarza?
@cys23
a kto mówi, że bluzgam? Ty to powiedziałeś!! Z szefem chodzi mi o to, że jest właściciel dyskoteki i to on decyduje czy osoby mogą wchodzić do klubu z własnym alkoholem czy nie. Tak jak w każdej innej pracy jest szef i Ci mówi co masz robić. Niestety czasy są ciężkie i pomimo ukończenia studiów i bycia na jakimś tam stołku w państwowej instytucji nie starcza by utrzymać rodzinę.
Masz bogatych rodziców to CI się udało, chociaż nie musisz dorabiać!!!
Znowu ci rodzice...są tak bogaci, że od osiemnastego roku życia zap🤬lam za granicą. Ja też dorabiam.
Bronisz jakiegoś łysego chama, co się nie umie zachować, w taki sposób, że z początku myślałem że to ty.
załatwi ci drzewko o zapachu kokosowym do malucha?!