A potem wszystkie znajdujące się na tobie ciuchy jebią kocimi szczynami.

kothletino napisał/a:
A potem wszystkie znajdujące się na tobie ciuchy jebią kocimi szczynami.
Mógłbyś rozwinąć swoją myśl? bo albo miałeś kontakt z bardzo h🤬jowym ziołem, albo miałeś kontakt z bardzo fajnymi kotami

AyCaramba napisał/a:
Mógłbyś rozwinąć swoją myśl? bo albo miałeś kontakt z bardzo h🤬jowym ziołem, albo miałeś kontakt z bardzo fajnymi kotami![]()
O proszę. Typowy jaracz na potęgę. Gdyby szczochy kota j🤬y jak ganja, to pewnie wąchałbyś codziennie kuwety.
AyCaramba napisał/a:
Mógłbyś rozwinąć swoją myśl? bo albo miałeś kontakt z bardzo h🤬jowym ziołem, albo miałeś kontakt z bardzo fajnymi kotami![]()
Kiedyś też tumaniłem się ziołem, po prostu ciuchy jebią jeśli pali się w taki sposób skuna. 15 gram wygląda tak jak poniżej, więc śmiem powątpiewać jakoby pan z filmu raczył gości jakimś haze-em z górnej półki w taki sposób.

DzidaZawodnik napisał/a:
O proszę. Typowy jaracz na potęgę. Gdyby szczochy kota j🤬y jak ganja, to pewnie wąchałbyś codziennie kuwety.
Nie mierz wszystkich swoją miarą internetowy napinaczu

AyCaramba napisał/a:
Nie mierz wszystkich swoją miarą internetowy napinaczu![]()
Swoją miarą? Dlaczego to ja miałbym wąchać siki kota, a nie ty? weź się astanów co ty p🤬lisz. Chyba masz łeb już przejarany.
up
ty to faktycznie jakiś niedoj🤬y jesteś i nie umiesz czytać ze zrozumieniem.
ty to faktycznie jakiś niedoj🤬y jesteś i nie umiesz czytać ze zrozumieniem.
Po samej składni można poznać,że to temat dla ćpunów,zamulone pół-mózgi.
Dobry ziomek jezus inhaluje ludzi darmowym zielskiem. Szacun.
-Ernest Hemingway
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
No w sumie nikt z nich nie palił
więc sumienia mają czyste

podpis użytkownika
Raz dwa Freddy już cie ma ,trzy cztery zaraz w drzwi uderzy, pięć sześć krzyż ze sobą nieś ,siedem osiem myśl o swoim losie , dziewięć dziesięć nie dla Ciebie sen ...