Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
~Velture 2019-10-14, 22:40 49
K🤬a wczoraj film gdzie facet zasnął na imprezie i inni ochoczo mu c🤬ja macali i malowali na niebiesko a tutaj laska zasnęła i zamiast co innego to oni k🤬a jej e-szluga do nosa wsadzają...

Wspólnym mianownikiem obu filmików jest Biedroń.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
racing 2019-10-14, 22:50 6
Ja p🤬lę na hardzie filmik z naj🤬ym kolesiem, reakcja elity nowej ery milenijnej: naruszyć jego nietykalność, jednocześnie spedalić się malując fiuta. Tu widzimy zdrową, młodą oraz prawdopodobnie naj🤬ą dupę to zamiast zabrać jeszcze przed zgonem i wyr🤬ać a następnie grzecznie spać to pedały e-papierosem się bawią w nieodpowiedniej dziurze. Mogli jej chociaż cipę na niebiesko pomalować tak w ramach równouprawnienia K🤬a
Zgłoś
gustav665 2019-10-14, 23:20 1
Velture napisał/a:

K🤬a wczoraj film gdzie facet zasnął na imprezie i inni ochoczo mu c🤬ja macali i malowali na niebiesko a tutaj laska zasnęła i zamiast co innego to oni k🤬a jej e-szluga do nosa wsadzają...

bez obrazy, ale raczej reszta facetów ma znacznie większe prącie od nosa kobiety i by nawet nie wpadła na to, żeby próbować coś tam włożyć
Zgłoś
giga92 2019-10-14, 23:30
K🤬a zamiast ją zmacać to odp🤬lają jakiś syf.. Pedały
Zgłoś
RustyRat 2019-10-14, 23:43 9
Velture napisał/a:

racing napisał/a:

Ja p🤬lę na hardzie filmik z naj🤬ym kolesiem, reakcja elity nowej ery milenijnej: naruszyć jego nietykalność, jednocześnie spedalić się malując fiuta. Tu widzimy zdrową, młodą oraz prawdopodobnie naj🤬ą dupę to zamiast zabrać jeszcze przed zgonem i wyr🤬ać a następnie grzecznie spać to pedały e-papierosem się bawią w nieodpowiedniej dziurze. Mogli jej chociaż cipę na niebiesko pomalować tak w ramach równouprawnienia K🤬a

giga92 napisał/a:

K🤬a zamiast ją zmacać to odp🤬lają jakiś syf.. Pedały

r🤬acze nieprzytomnych lasek

brawo chłopaki, pewnie macie szacun na dzielni
Zgłoś
Putikonto 2019-10-14, 23:56 1
Na c🤬j odwraca kamerę na siebie? Atencji szuka? Po cholere mi ten ryj
Zgłoś
polakwrocek 2019-10-15, 0:20 3
Śpi bo wie że to są koledzy "bezpieczna opcja"
Zgłoś
robur69 2019-10-15, 0:43
Eeeee tam, wcale nie ustawka
Zgłoś
kaelem 2019-10-15, 6:36 1
WyDYMali po swojemu.
Zgłoś
gaznik 2019-10-15, 8:13
na bank kakao pęknięte.
Zgłoś
Konto usunięte 2019-10-15, 9:20 3
J🤬e stare stuleje się tylko wylewaja na tym forum. K🤬a zobaczą dziewczyne w necie i już się biorą do kręcenia skóry. Większość by j🤬a wszytko co tu popadnie. Brawo wy.
Zgłoś
dżuma 2019-10-15, 9:22
Co ten Frodo ...?
Zgłoś
Konto usunięte 2019-10-15, 19:18
Velture napisał/a:

Ale widzisz jacy "faceci" są na tym filmie. Cieszą się, że są trzeźwi, bo ich dupa nie będzie boleć
Zgłoś
baronturbina 2019-10-15, 22:05
K🤬a frodo żartowniś.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie