👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Pierwsza laska jest bardzo elokwentna! Chciałbym zobaczyć jej mine kiedy po raz pierwszy oglądała ten wywiad :]

z pierwszego filmiku -nie świeci inteligencją '' chciałabym kiedyś kiedyś ''
''a ty wolisz ubierać się na biało czy na czarno - znaczy się ja ubieram się jak lubię ''
i wszystko wiadomo..
z drugiego . -widać z mordy ze jej LSD już wielkie szkody wyrządziło ..
jedynie strój miała ładny
''a ty wolisz ubierać się na biało czy na czarno - znaczy się ja ubieram się jak lubię ''
i wszystko wiadomo..

z drugiego . -widać z mordy ze jej LSD już wielkie szkody wyrządziło ..
jedynie strój miała ładny

dziwię się, ze jak powiedziała "lech poznan" to jej bejsbol jakiś na głowę nie spadł.
heeej Śląąąsk! Hej Śląsk!
heeej Śląąąsk! Hej Śląsk!
Buehehe nie ma to jak impreza po tabsach. Kto wie to wie, że nie traci.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie