"Rysunki niemożliwe" autorstwa Martina De Pasquale to kolekcja dziwnych, czasem nawet lekko niepokojących ze względu na tematykę zdjęć, przerobionych odpowiednio w Photoshopie. Trzeba przyznać, że facet ma talent, a przede wszystkim niesamowitą wyobraźnię...
mam czas, mam kompa, umiem robić zdjęcia, potrafię obsługiwać Photoshopa, pomysłów na stworzenie czegoś fajnego mam mnóstwo...
cholera nie mogę tylko znaleźć wymówki dlaczego ja tak nie zarabiam na życie?
Konto usunięte
2012-11-27, 22:25
Nostres, zdjęcia dobrej rozdzielczości napędzają. Sam mam kreatywne przerobione zdjęcia, mógłbym je wrzucić na sadistica ale są zbyt soft jak bongo
miałem cichą nadzieje, że ten pedał tu nie trafi
podpis użytkownika
fb.com/uookie
Konto usunięte
2012-11-27, 23:11
uookie napisał/a:
miałem cichą nadzieje, że ten pedał tu nie trafi
też mieliśmy nadzieje ale jednak trafiłeś
Ten wielki piesek zajebisty... K🤬a zawsze o takim marzyłem ;d Wie ktos co to za rasa i gdzie go kupic ?:d
podpis użytkownika
Jeżeli myślisz, że napisałem coś głupiego to nie czujesz sarkazmu
tak, tak kradzione ale prawdziwe
Ale nas scrollowałeś :p
podpis użytkownika
Musicie uruść żeby to zrozumieć
Rzeczowe "wyp🤬alaj" jest źle widziane nawet, jeśli jest uzasadnione. A wp🤬lenie od c🤬ja zdjęć idzie na główną, żeby porozp🤬alać stronę. No k🤬a brawo!
podpis użytkownika
Pragnę wyjaśnić, iż obsługa forum stosując metody totalitarne zmusiła mnie do stosowania obrazka "idźwc🤬j" zamiast pewnego dużo stosowniejszego sformułowania.
Konto usunięte
2012-11-27, 23:57
mój scroll złapał kapcia w połowie tego tematu...
mjr, poprawiłem
podpięliście ten pierdylion fotek pod mojego komęta w komęcie komentatora. geniusze. (k🤬a jak się pisze komęt? koment?)
podpis użytkownika
fb.com/uookie
uookie, jest w komentarzu autora, nie było gdzie tego wcisnąć
k🤬a ale to jest słabe... ludzie potrafią zrobić dla jaj fejka w photoshopie i za c🤬j nie widać, miesiącami lecą rozkminy czy to jest możliwe, a ten koleś rzekomo sztukę tworzy a te "dzieła" śmierdzą photoshopem na kilometr nie mówiąc już o jakimś przesłaniu. "Niepokojących" ? Chyba autor miał ciężkie dzieciństwo jak to jest dla niego niepokojące.
Przynajmniej nie siedzi przy kompie

hejtujcie go dla mnie i tak jest dobry xd
wzl00 napisał/a:
Ten wielki piesek zajebisty... K🤬a zawsze o takim marzyłem ;d Wie ktos co to za rasa i gdzie go kupic ?:d
W Amazonce obok starego Mercusu.