👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jak ja uwielbiam te komputerowe dźwięki a la Dubstepowe nutki
<3

To jest tylko trailer nie ma filmu. Na oficjalnej stronie tego traileru wszystko pisze.

Czemu znak krzyża rozwalił pół miasta? Krzyż to wymysł ludzki, Jezus jeśli dobrze pamiętam identyfikował się z rybą.
To nie jest FILM, tylko trailer, a raczej reklama pokazujące możliwości pewnego studia
Ale kto wie, może za czas jakiś nakręcą coś na kształt tego co pokazali... ingodwetrustfilm.com/

Ta animacja, jest plagiatem Neon Genesis Evangelion. Swoją drogą polecam anime.

DObra, ten film to jakiś żart... Ewidentnie sciągnięte z prawie 15letniego anime Neon Genesis Evangelion:
0:05 łudząco podobny schemat do tego z anime nge który widać na podłodze i suficie birua jednego z bohaterów anime
0:07 w filmie bardzo przypomina rade seele z anime
1:06 w NGE Tez mieli swój krzyż z dziwnym czymś...
1:37 no i te wybuchy...
0:05 łudząco podobny schemat do tego z anime nge który widać na podłodze i suficie birua jednego z bohaterów anime

0:07 w filmie bardzo przypomina rade seele z anime

1:06 w NGE Tez mieli swój krzyż z dziwnym czymś...

1:37 no i te wybuchy...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie