👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cytat:
Ty nawet nie wiesz co to "in vitro" znaczy...
Dobrze, że Ty wiesz. Brawa dla rodziców, że Ci wytłumaczyli jak Cię spłodzili

Wspaniały lekarz, bóg mu to wynagrodzi. W końcu uratował ją przed strasznym i złym "dżenderem". A że jakiś gw🤬t, kto by się tym przejmował. Kościół jakoś nigdy nie miał problemów z odróżnianiem co jest dobre a co złe. Przykład:
"Zabijcie wszystkich, bóg rozpozna swoich", jak to powiedział arcybiskup i legat papieski Arnaud Amaury po zdobyciu Béziers, gdy krzyżowcy pytali się jak odróżnić heretyków od katolików. W mieście żyło kilkaset katarów, oraz kilkanaście tysięcy katolików. Sam Arnaud twierdził że ofiar było 20 000. Była to część krucjaty przeciwko katarom.
Tak więc pamiętajcie. Nie ważne co złego robicie, o ile robicie to w imię boga, czeka was zasłużona nagroda.
"Zabijcie wszystkich, bóg rozpozna swoich", jak to powiedział arcybiskup i legat papieski Arnaud Amaury po zdobyciu Béziers, gdy krzyżowcy pytali się jak odróżnić heretyków od katolików. W mieście żyło kilkaset katarów, oraz kilkanaście tysięcy katolików. Sam Arnaud twierdził że ofiar było 20 000. Była to część krucjaty przeciwko katarom.
Tak więc pamiętajcie. Nie ważne co złego robicie, o ile robicie to w imię boga, czeka was zasłużona nagroda.
Ale Gender też się nie przejmuje gw🤬tami a do tego najlepiej żeby było dziecko

a więc to są te słynne operacje z wykorzystaniem robotów da vinci :p

@up Co Ci dadzą domu dziecka? Niech tam będzie i milion pięknych, mądrych dzieci. Jeśli to nie niemowlęta - mają nikłe szanse na adopcję.
@Rax, chyba wolałabym jednak mieć swoje, nawet wątłe dziecko, które urodziłam, niż jakieś obce z domu dziecka. Sorry, takie życie. Jak chcesz, to w imię zasad sam zaadoptuj

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie