👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ma ktoś GIFa z tym trzecim kotem wychylającym się za okna
? Mistrzostwo

Przy pierwszym motywie prawie dostałem napadu paniki.
1:17 mrówka w dupe wlazła.
1:17 mrówka w dupe wlazła.

Super inteligentne psy jak chcą się wysrać muszą się prosić właściciela, głupiutkie kotki są takie głupiutkie, że mogą srać w domku, do kuwetki. Super inteligentne psy potrafią znaleźć narkotyki, człowieka pod śniegiem czy gruzem itp. itd. Głupiutkie kotki są takie głupiutkie, że nie muszą nic robić żeby być głaskane, dostawać zabawki, smakołyki.
Koty trochę mi przypominają cyganów - nic nie robią a mają tak samo dobrze (albo lepiej) jak psy, z których człowiek ma pożytek...
Koty trochę mi przypominają cyganów - nic nie robią a mają tak samo dobrze (albo lepiej) jak psy, z których człowiek ma pożytek...
podpis użytkownika
<lol>
Nie pojmuję logiki moderatorów w tym serwisie. Wszystkie filmiki ze sklejki były już na sadisticu, ponadto istnieje zbiorczy na koty. I co? I nic.
Edit: o, na dodatek filmik w "absurdach".
Edit: o, na dodatek filmik w "absurdach".
Biały kot z czerwoną smyczą niewiem dlaczego ale mi magika przypomina

jest do tego temat zbiorczy o kotach koteczkach a po drugie tam wszystkie filmy są z filmu powyżej
golip napisał/a:
Super inteligentne psy jak chcą się wysrać muszą się prosić właściciela, głupiutkie kotki są takie głupiutkie, że mogą srać w domku, do kuwetki. Super inteligentne psy potrafią znaleźć narkotyki, człowieka pod śniegiem czy gruzem itp. itd. Głupiutkie kotki są takie głupiutkie, że nie muszą nic robić żeby być głaskane, dostawać zabawki, smakołyki.
Ludzie doceniają psa dopiero wtedy, gdy muszą go uśpić...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie