Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

A na stronie 147 słynnego już Ceremoniału jest napisane:
Jeżeli w uroczystości bierze udział wojskowa asysta honorowa tekst apelu powinien być odczytywany
przez oficera z jednostki wojskowej wystawiającej asystę. Podczas uroczystości organizowanych przez
komendantów szkół podoficerskich tekst apelu może być odczytany przez podoficera.
"Powinien być" to nie "jest" albo "musi być"

Wojsko złamało dane Miastu Gdańsk słowo! Umówiliśmy się, że Apel Pamięci na Westerplatte przeczyta harcerz. A to harcerze są razem z Miastem gospodarzem dorocznych uroczystości na Westerplatte - napisał prezydent Gdańska na facebooku po zakończeniu uroczystości.
Źródło
Źródło
Źródło

A polaczki jak zwykle muszą żyć przeszłością. Zaorać, zapomnieć i robić swoje.
a co ty, loaloa pod nowym nickiem
Ochroniarz dostał polecenie aby harcerza zablokować a podwładna Macierewicza wydała rozkaz harcerzykowi, że ma się nie ruszać.
a co , wyr🤬ałbyś harcerzyka pewnie , jednak wiedz
prawdziwy harcerz wie, co to dyscyplina, mimo tremy,
sorry
nie dotyczy komunistycznego ZHP

POPIS zawsze na propsie

ale to jest fakt, traktat lizboński odebrał Polsce suwerenność w znacznej mierze, także każdy kto przyłożył rękę do jego podpisania jest zdrajcą... a miejsce zdrajców jest... no na pewno nie na Wawelu

Czytaj więcej: dziennikbaltycki.pl/wiadomosci/gdansk/a/78-rocznica-wybuchu-ii-wojny-s...
wojsko się wpieprzyło ignorując władze miasta
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie