Jednak jesteśmy głupim narodem, że nie potrafimy odróżnić czasów jak była komuna z drugą wojną światową. Płakać się chce.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:20
🔥
Dobry pokaz
- teraz popularne
Jednak jesteśmy głupim narodem, że nie potrafimy odróżnić czasów jak była komuna z drugą wojną światową. Płakać się chce.
Libertinus napisał/a:
Pamięć pamięcią ale nie można nam ona przyćmić obecnych zbrodniarzy, którzy śa tej samej narodowości co my....
Za mocne słowa. Obecna klasa polityczna to przekupni, małostkowi, krótkowzroczni i nieudolni patrioci malowani i lichwiarze, ale żaden z nich nie jest zbrodniarzem.
Dziwi mnie czemu czołowi "patrioci" tego portalu się jeszcze nie wypowiedzieli;) Zastanawiacie się czemu służyły te wyzwiska? Służyły temu aby gimboza oraz idioci zaczęli popierać ONR i młodzież. Te ugrupowania w dupie mają patriotów z AK czy Piłsudskiego. Im zależy tylko na władzy a patriotyzm jest tylko celem do jej osiągnięcia. Teraz pytanie do tych co uważają że za JKM będzie lepiej. Skoro jebie was w dupę ten ustrój to co będzie robił następny? Podpowiedź: nikt nie potrzebuje nieudaczników(wybory się nie liczą).
Pan kapitan napisał/a:
Obecna klasa polityczna to przekupni, małostkowi, krótkowzroczni i nieudolni patrioci malowani i lichwiarze, ale żaden z nich nie jest zbrodniarzem.
Mała polemika - Oni jeszcze nie są zbrodniarzami. Jeżeli zaczną tracić władzę, to nimi się staną.
Niektóre hasła winny być zarezerwowane na specjalne okazje, a inne specjalne okazje winny być opatrzone ciszą. W tłum łatwo wpuścić podjudzacza, który doskonale orientuje się, że niektóre hasła nie pasują i zacznie je wykrzykiwać. Widać, że ludzie więcej czują niż myślą i dają się wciągnąć w tą grę tak samo jak to było na Marszu. Efekt tego jest prosty - tłum można skompromitować, jak to teraz "krzyczy" TVN, dalej zabijając świętą ciszę. Niestety, ale bez wyklarowanych liderów i przywódców narodowcy sobie nie poradzą. Każdy podjudzacz, czy prowokator może na chwilę stać się liderem, który w myśl wrogów Polski zadziała na niekorzyść jej zwolenników.
A tak BTW.
PiS i PO to partie lewicowe (mniej lub bardziej, niezależnie od tego co mówią), a jedyną różnicą między nimi jest stosunek do Kościoła.
Partia prawicowa mówi:
-Bóg jest ważny
-nauka kościoła jest ważna
-obywatel ma radzić sobie sam, a państwo zajmuje się polityką zagraniczną i armią
Partia lewicowa mówi:
-rozdzielność Kościoła od państwa (co nie odbiega zbytnio od tego co mówi Kościół)
-państwo troszczy się o obywatela, np.: buduje mieszkania
PO i PiS mają w programach lewicowe podejście do obywatela. Podejście do Kościoła PO ma lewicowe, a PiS prawicowe. To jest cała różnica i dlatego czasem mówi się, że w Polsce jest lewica kościelna i niekościelna.
Nie wiem czy ktoś to już pisał. Jeżeli się mylę poprawcie.
Tak piszę słowo Kościół (w określeniu do grupy ludzi) wielką literą. Tak jestem katolikiem (nie fanatycznym). Moim zdaniem Kościół nie niszczy Polski i nie każdy ksiądz posuwa ministrantów w zakrystii (podejrzewam, że można się znaleźć pedofilów będących ateistami).
I na koniec pytanko: Czy psioczenie na kościół jest teraz modne?
Teraz możecie mnie zniszczyć i zhejtować.
PiS i PO to partie lewicowe (mniej lub bardziej, niezależnie od tego co mówią), a jedyną różnicą między nimi jest stosunek do Kościoła.
Partia prawicowa mówi:
-Bóg jest ważny
-nauka kościoła jest ważna
-obywatel ma radzić sobie sam, a państwo zajmuje się polityką zagraniczną i armią
Partia lewicowa mówi:
-rozdzielność Kościoła od państwa (co nie odbiega zbytnio od tego co mówi Kościół)
-państwo troszczy się o obywatela, np.: buduje mieszkania
PO i PiS mają w programach lewicowe podejście do obywatela. Podejście do Kościoła PO ma lewicowe, a PiS prawicowe. To jest cała różnica i dlatego czasem mówi się, że w Polsce jest lewica kościelna i niekościelna.
Nie wiem czy ktoś to już pisał. Jeżeli się mylę poprawcie.
Tak piszę słowo Kościół (w określeniu do grupy ludzi) wielką literą. Tak jestem katolikiem (nie fanatycznym). Moim zdaniem Kościół nie niszczy Polski i nie każdy ksiądz posuwa ministrantów w zakrystii (podejrzewam, że można się znaleźć pedofilów będących ateistami).
I na koniec pytanko: Czy psioczenie na kościół jest teraz modne?
Teraz możecie mnie zniszczyć i zhejtować.
chciałem coś napisać, ale zobaczyłem ,że temat niżej są dwie dupy:P
zachowania oparte na najniższych instyktach wywołuja tyle zamieszania?
pavel666 już? ego podbudowane?
Jest dobrze? JEST ZAJEBIŚCIE! Może dla ludzi których jedyną ambicją życiową jest "żreć i żyć" sytuacja jest dobra, ale są ludzie którzy chcą czegoś więcej niż bycie pomiatanym w rozkradzionym kraju. Nie zrozumiesz tego bo wolisz nie wychylać ryja od korytka z odpadkami...
Zgiń, bo chyba tylko po to się urodziłeś robaczku.
Jest dobrze? JEST ZAJEBIŚCIE! Może dla ludzi których jedyną ambicją życiową jest "żreć i żyć" sytuacja jest dobra, ale są ludzie którzy chcą czegoś więcej niż bycie pomiatanym w rozkradzionym kraju. Nie zrozumiesz tego bo wolisz nie wychylać ryja od korytka z odpadkami...
Zgiń, bo chyba tylko po to się urodziłeś robaczku.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie