Jednak jesteśmy głupim narodem, że nie potrafimy odróżnić czasów jak była komuna z drugą wojną światową. Płakać się chce.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu
Jednak jesteśmy głupim narodem, że nie potrafimy odróżnić czasów jak była komuna z drugą wojną światową. Płakać się chce.
@pavel666:
no to ci sie nazbiera warnow
bedziesz mial czas, zeby ochlnac
no to ci sie nazbiera warnow
Pavel, przeciez w Polsce nie ma demokracji. Skoro w glosowaniu 'jedyna, sluszna, prawicowa' partyja przegrala, to musi byc spusek, mistyfikacja i totalitaryzm. Skoro Korwin ma pare dobrych pomyslow, ale za cholere zmyslu marketingowego i przegrywa wszystko to tez nie moze byc demokracja.
Nie do konca jest jak mowisz. Polska przez 23 lata zrobila bardzo duze postepy, szczegolnie w 8 ostatnich latach. Owszem, jest bieda i dlugo jeszcze bedzie, ale powoli wychodzimy na ludzi. Osratnio zdalem sobie sprawe, ze nie bardzo kalkuluje mi sie siedziec za granica bo mimo pozornie lepszych zarobkow o wiele wtabilniej zylo mi sie we Wroclawiu.
Faszyści, precz z komuną wołali! Musimy szybko zadzwonić po kolegów z Berlina żeby tym nazistom pokazać gdzie ich miejsce!!
Dobrze, widzę że jest tu wielu wspaniałych znawców historii, którzy z dziką ochotą wytłumaczą mi na jakiej podstawie twierdzą iż w naszym kraju mamy w 2012 roku komunizm i dlaczego czują się tak bardzo stłamszeni i przez kogo. Kto i z czego was okradł, kto i jak wam odbiera waszą wolność o którą, wychodzi na to że chyba nie potrzebnie, walczyli dzielni młodzi ludzie podczas Powstania Warszawskiego... no czekam internetowi mądrale, oświećcie mnie.
Ministerstwo kultury jest chyba niedofinansowane skoro takie rzeczy się już dzieją. Naprawdę mi jest przykro z tego co widzę. A co muszą czuć ci starsi panowie i panie
?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie