👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07
🔥
Tornada w USA
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Po pierwszych 2 sekundach widać słaby fejk.Kiecke trzyma w garści i ją nawet lekko opuszcza.
Słabe ruskie w c🤬j.
Słabe ruskie w c🤬j.
Jeżeli ktoś widział ukrytą kamerę od ruskich, z lat 90tych, ten wie co to znaczy ustawione ruskie kupsko.
Ładna bielizna. Szczęściarz. Tyle że ostatni raz miała coś takiego na dupie. No chyba że będzie wychodziła na firmową imprezę.
zwierzak30 napisał/a:
Po pierwszych 2 sekundach widać słaby fejk.Kiecke trzyma w garści i ją nawet lekko opuszcza.
Słabe ruskie w c🤬j.
Czemu się dziwisz że jest to na głównej? Sadol pokochał p🤬doki, a c🤬ja w dupie ma już od wielu lat.
No i na c🤬j to wszystko? Pytam: na c🤬j to wszystko? Wyp🤬olić kilkanaście tysięcy na jedną imprezę, żeby laska była zadowolona a teraz będzie miała traumę. Było normalnie się ubrać a nie cudować. Kto by pomyślał, że to się może zepsuć.

LouisdeFunes napisał/a:
nie wiem czy wiecie ale filmik ma co najmniej 12 lat
Dokładnie. Widziałem to przynajmniej 10 lat temu. A w dodatku to filmik z jakiejś serii ukrytej kamery.
Japrdl... ktoś wie jak to zakopać? Przecież to wystarczy już IQ na poziomie wiertarki albo żyrandola, żeby się skapnąć, że to fejk.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie