Jebie mnie ta cała polityka i dlatego nie wiem, czy kler to lewaki, czy nie?
Jak tak dobrze się zastanowić, w więzieniu pedofil nie przeżyje czasem nawet doby, a w kościele potrafi i 50 lat.
Potrafi też 50 lat przeżyć jako informatyk, sędzia z Poznania lub ślusarz w fabryce. Tacy jak ty też są pedofilami i nigdy, nikt ich nie złapie. Przestań więc powtarzać że tylko w kościele się takie rzeczy dzieją. I nie dzieją się tam wcale częściej niż gdzie indziej.
Model tradycyjnej rodziny to chlejący bez przerwy ojciec, bijący na okrągło żonę i dzieci. Prawdziwy wzorzec męskości.
U Ciebie tradycyjnym wzorcem rodziny to jak ojciec c🤬jem nad głową macha a tata moczy jaja w garnku z zupa
Model tradycyjnej rodziny to chlejący bez przerwy ojciec, bijący na okrągło żonę i dzieci. Prawdziwy wzorzec męskości.
C🤬j nas obchodzi Twoje dzieciństwo!
podpis użytkownika
Tutaj Kolekcjapodpis użytkownika
Życie to choroba, co najszybciej zabija.

Kolejna sekta po chrześcijaństwie, blm i tęczowych
Co ty niunia masz do chrześcijaństwa?

Potrafi też 50 lat przeżyć jako informatyk, sędzia z Poznania lub ślusarz w fabryce. Tacy jak ty też są pedofilami i nigdy, nikt ich nie złapie. Przestań więc powtarzać że tylko w kościele się takie rzeczy dzieją. I nie dzieją się tam wcale częściej niż gdzie indziej.
A jednak tylko kościół zorganizował cały system ukrywania pedofilskich zbrodni, przenoszenia sprawców z parafii na parafię, oczerniania ofiar pedofilów w sutannach oraz opluwania uczciwych ludzi domagających się ukarania winnych (w tym także nielicznych uczciwych księży sprzeciwiających się temu procederowi).
Co ty niunia masz do chrześcijaństwa?
Totalnie nic. Religia miłości i pokoju.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
Jesteś jednym z największych idiotów jakich w życiu poznałem.
Twoja głupota po prostu załamuje.
Masz kał zamiast mózgu.
Prawda gorszy najmocniej

A to że osobniki odklejone od rzeczywistości
aż kipią oburzeniem że ktoś pokazuje hipokryzję całej tej gejowskiej propagandy
to dla mnie komplement.
Nigdy nie twierdziłem że osoby o niestandardowej orientacji seksualnej to przygłupy
ujawniam tylko przemilczany fakt na przykładzie farbek lub plasteliny że kolorowe wesołe barwy
są do dupy bo zawsze wymieszane razem tworzą brązowy kolor kupy.

podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"